Aktivitetsdag - 25. august 2019

Vi holder åbent hus søndag den 25. august kl. 10.00 til 14.00!

K​om og mød vores foreninger og prøv forskellige idrætsgrene! Find en idrætsgren til hver af dine familiemedlemmer - eller bare til dig selv. Der er sjove og hyggelige sportsaktiviteter inde som ude og du kan også smage på Lillebælt Sport og Kulturs gode oplevelser!

Vi opdaterer løbende denne side, så husk at følge med! Vi arbejder på et program for dagen og venter spændt på at høre fra foreningerne.

​Kom og prøv din næste idrætsgren!

Den nye idrætsæson nærmer sig. På vores aktivitetsdag kan du, din partner og dine børn prøve forskellige idrætsgrene af! Så du kan finde den idræt, som passer til dit behov og jeres familieliv! Prøv håndbold, badminton, bowling og mange flere idrætsgrene. Du kan møde foreninger fra Strib og Middelfart, som har idrætstilbud til alle aldre, som kan fortælle dig mere om det at være medlem i deres forening.​

Bliv frivillig i en forening!

Uanset om du har boet i Middelfart i mange år eller om du lige er flyttet hertil, så er dét at være frivillig, en af de bedste måder at udvide sit netværk. Du møder en masse nye mennesker og lærer nye kompetencer, som kan gavne dit personlige og arbejdsmæssige liv. Der findes mange former for frivilligt arbejde i foreningerne - og du behøver ikke være kasserer eller træner for at kunne bidrage med noget positivt til dit lokalsamfund. Der findes spændende opgaver og ansvarsområder til alle. Til Aktivitetsdagen kan du høre mere om dine muligheder i vores forskellige foreninger. 

Få en smagsprøve på nogle af de gode oplevelser i Middelfart

Du kan også møde os fra Lillebælt Sport og Kultur, hvor du kan SMAGE på mange af de gode oplevelser, vi tilbyder dig! Hos os kan du få oplevelser inden for: Idræt, Fitness, Svømmehal, Bowling & Diner, Events og ikke mindst Fest!

  • ​Vores dygtige fitnessinstruktører stiller op og giver dig en smag på vores holdtræning!
  • Kom op i caféen, få lidt mad og drikke og smag på vores nye koncept, Tirsdagsmad!
  • Du har mulighed for at bowle i King Pin Bowl & Diner
  • Du kan opleve vores festlokaler og høre mere om dine muligheder for at holde din næste fest i vores unikke rammer! Hvis vores haller er ledige på din festdag, stiller vi en hal til rådighed uden beregning - så kan børn, eller hele selskabet, lave sjove aktiviteter i hallen, mens de voksne kan nyde et glas vin i godt selskab.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk