Booking

Her har du mulighed for at booke (eller forespørge) lokaler, baner og hold på tværs af Lillebælt Sport og Kulturs centre: 

Lillebæltshallerne, Strib Fritids- og Aktivitetscenter, Strib og Middelfart Motionscenter, Strib Svømmehal samt King Pin Bowl & Diner.

Ønsker du at booke en baner eller hal inden for den næste uge, så book via Pay & Play Sport nedenfor. Ligger din booking længere ude i fremtiden eller ønsker du at booke et lokale, så læs guiden længere nede på siden.

Login

Her er links til at logge ind i vores bookingsystem, halbooking, samt links til at booke bowlingbaner. ​

​Ny bruger

For at tilmelde dig et hold, booke en bane eller forespørge et lokale eller hal, skal du først oprettes som bruger i vores system. Klik på linket nedenfor! 

Opret din bruger her!

​Tilmeld holdtræning

Du kan læse mere om vores forskellige hold i Strib og Middelfart Motionscenter her. Klik på den grønne knap, se vores ugeplan og meld dig til! 

TIlmeld dig her

Pay & Play Sport

Her kan du booke en badmintonbane, tennisbane eller en sportshal 7 dage frem i tiden i Lillebæltshallerne og i Strib Fritids- og Aktivitetscenter. 

Book en bane eller hal

Forespørg om arrangement

Skal du holde et arrangement? Følg linket nedenfor og se om vores lokaler er ledige. Hvis du sender en booking forespørgsel vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Forespørg her!

Forespørg om møde, kursus eller fest

​Her kan du se om vores lokaler er ledige på din foretrukne dato og sende en forespørgsel på en booking. 

Forespørg her!

​Book bowlingbane

Her kan du booke bowlingbaner samt de gode tilbud, som vi tilbyder i King Pin Bowl & Diner. Husk at vi også sælger drikkevarer, snacks og lækker mad i vores diner!

Book her!

Booking af lokaler, baner og haller

Du har mulighed for at booke badmintonbaner og haller op mod 7 dage frem i tiden med vores koncept Pay & Play Sport. Ønsker du derimod at bruge vores haller og lokaler til offentlige arrangementer, firmaarrangementer eller private fester, kan du sende en forespørgsel til os. Vi stræber efter at vende tilbage hurtigst muligt, så du kan gå videre med planlægningen.

Når du følger linket ovenfor, bliver du præsenteret med en liste over vores faciliteter. Her kan du vælge Lillebæltshallerne i Middelfart eller Strib Fritids- og Aktivitetscenter i Strib og se om vi har ledige lokaler/haller på din foretrukne dato. Er der ikke ledigt i Lillebæltshallerne, så opfordrer vi dig til at se om der er ledigt i Strib, hvor vi også har gode lokaler og haller!

Brug for hjælp?​​

Hvis du oplever problemer i vores bookingsystem eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6441 2966 eller på mail:

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk