KING PIN BOWL & DINER​​

Så er det nu familiehyggen med mad- og bowlingoplevelser skal sikres!​

TAKE AWAY PÅ MENUEN!

.....Psst køb en valgfri King Pin Box og få 2 timers bowling med til hele familien!​

Skal det være hyggeligt, nemt og lækkert, så bestil Take Away med hjem. Prøv vores burgers og steaks med chunky fries! Eller vores King Pin Boxes med kødfyldte, barbeque marinerede spareribs med chunky fries eller bagte kartofler samt salat og valgfri dip. Vores forskellige boxes kan mætte mellem 2 til 5 personer og når du køber en box, får du 2 timers gratis bowling med (op til 6 pers.), som du kan få lidt ekstra bowlingoplevelser ud af.​ Se vores lækre Take away menukort.

KING PIN BOWLING & DINER - BOWLING OG GOD MAD

King Pin Bowl & Diner byder alle velkomne til spisning og bowling. Vi er udstyret med handikapudstyr der sikrer let adgang for alle, og 4 af vores 10 baner kan gøres børnevenlige, så alle har mulighed for en strike! Der kan også dystes i pool, airhockey og bordfodboldbord. I weekenden fredag og lørdag er diskolyset tændt over over bowlingbanerne, så der for alvor kommer gang i festen.

Vores amerikanske diner tilbyder amerikanske klassikere som: burgere, steaks, spareribs, ta' selv isbar, samt lækre drikkevarer og cocktails. Du har også mulighed for at bestille mad som take awaysom kan bestilles på tlf. 64412966.

Vores mad er tilberedt med årstidens friske råvarer og kvalitetskød fra den danske kvægproducent Kildegaarden ved Mariager fjord. Det kan smages! Bestil bord i vores diner restaurant og smag forskellen.

​​​

V​i kan danne rammerne om både uformelle hyggeaftener med venner og familie samt større fester, kurser og arrangementer - alt sammen krydret med sjove aktiviteter og bowling. I vores diner har vi plads til ca. 100 spisende gæster og i vores selskabslokale ca. 75 spisende gæster.

​Vi glæder os til at se jer!​

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk