KING PIN BOWL & DINER​​

Så er det nu familiehyggen med mad- og bowlingoplevelser skal sikres!​

TAKE AWAY
​- Vil du også gerne smage på noget nyt?

​Psst... køb en valgfri King Pin Box og få 2 timers bowling med til hele familien!​

Skal det være hyggeligt, nemt og lækkert, så bestil Take Away med hjem. Prøv vores burgers og steaks med chunky fries! Eller vores King Pin Boxes med kødfyldte barbeque marinerede spareribs med chunky fries eller bagte kartofler samt salat og valgfri dip. Vores forskellige boxes kan mætte mellem 2 til 5 personer. 

Når du køber en box, får du 2 timers bowling med (op til 6 pers.), som du kan få lidt ekstra bowlingoplevelser ud af.​ 

  Take away menukort >>

KING PIN BOWLING & DINER
​- DIT BOWLINGCENTER I MIDDELFART

HYGGELIGE MAD- & BOWLINGOPLEVELSER

King Pin Bowl & Diner er dit bowlingcenter i Middelfart. Vi byder på hyggelige og sjove bowlingoplevelser med familien, vennerne og kollegaerne. Kridt bowlingskoene og dyst i en god gang bowling! Se om du kan få en strike, turkey, 4-bagger, 5-bagger eller en '6-pack'.  Måske vinder du håneretten med den højeste score og smager sejrens sødme!

Vores bowlingcenter er udstyret med handicapudstyr og 4 af vores 10 baner kan gøres børnevenlige, så alle kan være med og har mulighed for en strike! Der kan også dystes i pool, airhockey og bordfodbold. Fredag og lørdag er diskolyset tændt over over bowlingbanerne, så der for alvor kommer gang i festen.

Vores amerikanske diner tilbyder amerikanske klassikere som: burgere, steaks, spareribs, ta' selv isbar samt lækre drikkevarer og cocktails. Du har også mulighed for at bestille mad som take away

Vores mad er tilberedt med årstidens friske råvarer og kvalitetskød fra den danske kvægproducent Kildegaarden ved Mariager fjord. Det kan smages! Bestil bord i vores diner restaurant og smag forskellen.

​​​

V​i kan danne rammerne om både uformelle hyggeaftener, børnefødselsdage mm. med venner og familie samt større fester, kurser og arrangementer - alt sammen krydret med sjove aktiviteter og bowling. I vores diner har vi plads til ca. 100 spisende gæster og i vores selskabslokale ca. 75 spisende gæster.

​Vi glæder os til at se jer!​

Nyheder i king pin bowl & diner

​Julefrokost tid!

​Den søde juletid og alle de dertilhørende julefrokoster er snart om hjørnet. Du kan holde en julefrokost med julebuffet og bowling hos os.

Læs mere om den klassiske julefrokost

​Gratis pool

Hver torsdag kl. 17-21 åbner vi poolbordene, så det er gratis at spille - Tag vennerne under armen og få et par hyggelige timer sammen! 

Se mere om arrangementet her og giv gerne vores facebook side et like >>

​Champions league aften

Fodbold i verdensklasse, hygge og fodboldsnak - tag vennerne med og se kampene i fed atmosfære og med høj stemning. Der vil selvfølgelig være gode tilbud i baren og i dineren! Se nærmere detaljer om kampene på vores facebookside her >>

​3/5 kamp!

Nu kan I prøve jer selv af og konkurrere på en anderledes og sjov måde. I kan dyste i 3 eller 5 forskellige aktiviteter , som i selv vælger.

Læs mere om vores 3/5 kampe her>>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk