​Koncerter

Vi afholder hvert år koncerter i vores idrætscentre i Lillebælt Sport og Kultur. Det er både halkoncerter, nytårskoncerten m.fl., som trækker danske og verdenskendte artister til. Vi har bl.a. haft besøg af Johnny Logan, Boney M, Amin Jensen, Anette Heick og mange mange flere. En af de helt store årlige tilbagevendende koncerter er Nytårskoncerten i Lillebæltshallerne. Du kan se billeder og læse mere om vores koncerter under cases.

Derfor har vi stor erfaring med afholdelse af koncerter i vores idrætscentre, som forvandler sig til et smukt koncertsted med scene, blomster, tilskuerrækker, scenografi og meget meget andet. Forvandlingen er et kunststykke, hvor alt går op i en højere enhed. Lillebæltshallerne kan med både lyd og lys måle sig med de større koncertsteder i Danmark. Vores placering i Middelfart, gør at koncertdeltagere nemt kan komme til og fra koncertstedet. Overvejer du at afholde en koncert hos os kontakt os på tlf. 6441 2966.

Cases

Vi har god erfaring med afholdelse af koncerter. Du kan se billeder af tidligere afholdte koncerter her. 

Læs mere.

Arrangør

​Vi har gode muligheder for at afholde din koncert! I vores store hal har vi plads til op mod 2400 mennesker og vi er udstyret med omklædningsrum, hvor de optrædende kan slappe af inden koncerten. Vores dygtige køkkenpersonale er vant til at håndtere store arrangementer og kan både stå for salg af drikkevarer, snacks samt natmad. Derudover tilbyder vi også muligheden for VIP billetter, hvor gæsterne kan nyde en lækker middag i vores cafélokaler. Vi hjælper også meget gerne med at markedsføre din koncert på alle vores platforme - både online og offline. 

Ring på 6441 2966 og hør mere.

Publikum

Vi bestræber os på at give publikum en fantastisk koncertoplevelse i vores rammer. Vi sørger for gode garderobe-, plads-, toilet- og parkeringsforhold, så det er let at gå til koncert. Vi sørger for gode muligheder for køb af drikkevarer, snacks og natmad i boder, så I kan holde energiniveauet og feststemningen. Derudover bestræber vi os på at vores faciliteter er rene og at der er god ro og orden under koncerten, så alle kan gå hjem med en god oplevelse.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk