Nytårskoncert 2017

Sikke en smuk aften i Lillebæltshallerne. Musikken klingede til den årlige nytårskoncert, hvor Lillebæltshallerne endnu engang forvandlede sig fra en idrætshal til et smukt koncertsted. Lillebæltshallerne stod smukt badet i scenelyset, mens der rundt omkring stod flotte blomster dekorationer og med mange festklædte publikummer. Efter koncerten blev der kredset for de koncertdeltagere, som valgte at få en hyggelig og kulinarisk afslutning med en Nytårskoncertmenu. Se billederne fra koncerten nederst på siden.

Det var enaften, hvor et stort publikum, på knap 1000, oplevede 3 timers forrygende flot musikalsk underholdning i selskab med solisterne Amin Jensen, Annette Heick, Kiki Brandt og Søren Okholm. Hertil var der det velspillende 60 mands store Odense Politiorkester, det store, lokale kor med 70 sangere og Kor a la Carte. Og så selvfølgelige veloplagte Torben Iversen som konferencier.

Blandt publikum var der en særlig god stemning og der blev sunget med på velkendte sange. Når  Amin Jensen sang ” I just called to say I love You”, og  Annette Heick, da hun sang et af Gitte Hænnings helt store hits ”Snakker med mig selv” og ikke mindst Kiki Brandt, som med sin flotte sopran stemme, sammen med Odense Politi Orkester opførte ”Jeg kunne danse nu” fra ”My fair Lady”. En pragtfuld musikalsk oplevelse. For ikke at glemme Søren Okholm, der satte gang i nytårskoncerten, da han satte sig bag klaveret og med sang og spil fik hele hallen til at swinge.  Se billederne fra Nytårskoncerten nederst på siden.

​Kunden fortæller

★★★★★(5/5) Preben Hejlesen, koncertarrangør, fortæller :

'Siden 1996 har Lillebæltshallerne været rammen om den årlige nytårskoncert i Middelfart. Fra Nytåskoncertgruppen har vi gennem alle årene oplevet en utroligt godt samarbejde med Lillebæltshallernes ledelse og medarbejdere. Der har altid været en utrolig positiv tilgang til at opfylde de ønsker og krav, som vi har haft for at arrangementet kan blive en succes.

Nytårskoncerten er et stort arrangement, hvor det er vigtigt, at alle aftaler overholdes, da der på kort tid skal opstilles stor scene og dertil hørende lyd- og lysanlæg. I den forbindelse har vi altid oplevet, at man fra Lillebæltshallernes side er konstruktiv, fleksibel og effektiv i samarbejdet - og det altid med en meget positiv tilgang.

Vi har et arrangement med over 150 på scenen og med et pænt stort tilskuertal. Så der er megen logistik, der skal være i orden. Derfor er det også en glæde at konstatere, at koncerterne altid er blevet afviklet, som det har været planlagt. Alle, der er involveret i arrangementet, lydfolk, solister, musikere og sangere har altid udtrykt stor tilfredshed med den måde de bliver behandlet på ved Nytårskoncerten. Det gør, at publikum mødes af en positiv stemning, så snart de kommer ind i hallen - den bedst tænkelige optakt til en god koncertoplevelse.

Det skal lige tilføjes, at efter at Lillebæltshallerne for få år siden blev renoveret, er den nu blevet et spillested, hvor det er muligt at skabe en lyd, der matcher mange koncerthaller.'

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk