Messer & udstillinger

Vi giver dig her et overblik over relevant information vedrørende messer & udstillinger i Lillebælt Sport og Kultur. Vi har stor erfaring på området og her kan du læse om og lade dig inspirere af tidligere messer og og udstillinger.

Cases

​Vi har stor erfaring med rigtig mange forskellige typer af messer og udstillinger. Vores rummelige haller og lokaler giver mange gode muligheder. Du kan lade dig inspirere af tidligere messer og udstillinger. Læs mere. 

Arrangør

At arrangere en messe eller udstilling kan være en kompliceret proces. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen, så du er sikker på at din messe eller udstilling bliver en succes - uanset om din messe handler om fiskeri, speedway, håndarbejde, sundhed, boligindretning eller noget helt andet. 

Ring på tlf. 6441 2966 og hør mere!

Udstiller

Som udstiller hos Lillebælt Sport og Kultur er du sikret en god oplevelse. Grundet vores store erfaring med arrangementer, står vi klar til at hjælpe med forberedelse og afvikling. Det hele foregår naturligvis i en imødekommende atmosfære, hvor du som udstiller føler dig velkommen så snart du er trådt ind ad døren. Vi har mulighed for at lave en separat udstillercafé med egen indgang, hvor du kan slappe af og nyde en lækker frokost samt kaffe, te og småkager - det er arrangøren der booker denne café. 

Besøgende

Besøg Lillebælt Sport og Kultur – du vil ikke fortryde det!

Vi bestræber os på at levere god service og tilbyde gode forhold uanset hvilket arrangement du ønsker at besøge. Vi ønsker naturligvis at du får en god oplevelse fra start til slut.

VI sætter derfor en ære i at du bliver tilbudt gode parkeringsforhold, gode garderobeforhold, at der bliver holdt rent, servering osv.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk