​ALT OM HÅNDARBEJDE-MESSE 2019

I Lillebæltshallerne fra fredag den 15. marts til søndag den 17. marts.

BEMÆRK: Alt Om Håndarbejde Messen, der skulle finde sted fra fredag d. 13 til søndag den 15. marts 2020 er udskudt på baggrund af regeringens anbefalinger. ​Læs mere på messens hjemmeside >>

Se vores Facebook video om messen fra 2019 her ❤

Lillebæltshallerne i Middelfart lagde haller til Alt Om Håndarbejde-messen for første gang i 2019. Vi har tidligere lagt haller til en håndarbejdsmesse og var derfor stolte og glade for igen at have stande med farverige stoffer, garner, perler, knapper, sytråd og meget andet i vores haller. Henover weekenden, havde vi fornøjelsen af at byde over 4.000 kreative kvinder og mænd velkomne i vores haller.

Hvad er Alt Om Håndarbejde-messen?

Alt Om Håndarbejde-messen er en fantastisk, kreativ og inspirerende weekend, hvor du kan finde alt om strik, hækling, broderi, syning, patchwork, keramik og smykker! De forskellige udstillere har taget det bedste med inden for deres felt, så du har mulighed for at finde inspiration, gode tilbud samt en masse fantastiske materialer og tilbehør til din hobby. På messen kunne de besøgende snuse rundt i godt 70 messestande, så der var masser at se på! 

Der var også mulighed for at lære noget nyt! Alt Om Håndarbejde havde arrangeret gratis foredrag og kurser, hvor de tilmeldte havde mulighed for at lære om bl.a. syning, mønstertilretning, strik, hækling og læder.

Hvordan er det at besøge Alt Om Håndarbejde-messen i Lillebæltshallerne?

Vi kan ikke tage æren for messestandene og udstillerne - det er Alt Om Håndarbejde, der arrangerer messen og sørger for at der overhovedet er en messe. Lillebælt Sport og Kultur arbejder hårdt for at skabe de bedste rammer for både arrangører, udstillere samt de besøgende. Vi er overbeviste om at vores faciliteter indbyder til en god messeoplevelse!

Tre rummelige, sammenhængende haller. Lillebæltshallerne er udstyret med tre sammenhængende haller, så det er let at komme rundt og se alle messestandene. Med tre haller er der, udover en masse messestande, plads til indgang og garderobe i Hal C, caféområde i Hal B samt foredrag- og workshopområde i Hal A. 

Oplad dine batterier med mad og drikke. Vores dedikerede køkkenpersonale er vant til at løbe stærkt til store arrangementer! De arbejder hårdt for at man kan købe mad og drikke til messen, så ingen blive brødflove. Der bliver serveret sandwiches, croissanter og smørrebrød til de sultne samt kage, muffins og tærter til de lækkersultne. Med et caféområdet placeret i Hal B, har vi sikret at du kan nyde mad og drikke tæt på messens liv - dermed kan du hurtigt vende tilbage til messen. Hvis man har set hele messen, eller bare ønsker at trække sig lidt væk, har du også mulighed for at slappe af med drikkevarer, snacks og lækker mad i vores fredelige cafélokaler. 

​Hvordan kommer jeg til - og rundt på - messen?

Lillebæltshallerne ligger under 4 km væk fra E20, så det er let at komme til Alt Om Håndarbejde-messen i Middelfart - uanset om du er lokal eller kommer langvejs fra. Vi har en stor parkeringsplads og det er gratis at parkere. Hvis du er med tog, kan du gå de 1,5 km. fra Middelfart Station til Lillebæltshallerne eller tjekke rejseplanen om der kører busser. 

På messens hjemmeside kan du finde de udstillere, der deltager på messen, samt information om billetter og billetpriser. Her kan du også se planen over messestandene, så du kan lægge en slagplan for dit besøg. 

Vi bestræber os på at det også skal være let for kørestolsbrugere at besøge vores haller. Derfor har vi handicapparkeringspladser tæt på hallen samt ramper og elevator, så personer der er gangbesværede eller sidder i kørestol også har adgang. Derudover har ledsagere til handicappede gratis adgang til messen ved fremvisning af ledsagerkort.

​​

❤ Vi glæder os til at Alt Om Håndarbejde-messen vender tilbage til Lillebæltshallerne i 2020 ❤

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk