​HOLDtræning

Holdtræning er en central del af fitness i vores øjne. Vores dygtige instruktører guider dig igennem de forskellige bevægelser og øvelser - alt imens de sørger for god stemning og motiverende, energisk og effektiv træning. Vi tilbyder mange former for holdtræning, så du er sikret varieret træning, hvor dine muskler og led aktiveres og bruges på forskellige måder.

​Holdtræning i Strib og Middelfart Motionscenter

Her kan du læse om de forskellige former for holdtræning, som vi tilbyder i Strib og Middelfart Motionscenter. Ved beskrivelsen af de enkelte hold, finder du også et link til halbooking, hvor du kan se tid og sted for det enkelte hold samt tilmelde dig. Vi stræber efter at tilbyde forskelligartede hold, så alle kan finde mindst ét hold, de kan få gavn og glæde af. 

​Det er vigtigt at du tilmelder dig - det er den eneste måde hvorpå du er sikret en plads på holdet. Tilmeldte deltagere skal møde op inden holdstart, ellers gives pladsen videre. 

​​

Tilmeld dig holdtræning >>

Aqua Fitness​

​I Strib Svømmehal. Dette hold er særlig egnet til dig med ømme eller svage led - og du behøver ikke at kunne svømme. Det er nænsom, men effektiv styrke- og kredsløbstræning i vandet. Programmet varierer hver gang og kan bl.a.  indeholde jogging og cirkeltræning. Læs mere om Aqua Fitness eller tilmeld dig her!

Body Bike

Cykling uden bakker, modvind og regn! Indendørscykling kan tilpasses efter deltagernes behov og niveau, så alle kan være med på holdet! Denne motionsform er med til at forbedre konditionen, styrke hjertemuskulaturen og kredsløbet, hvilket bidrager til at bekæmpe livstilssygdomme. Tilmeld dig body bike her!

Cirkel med step

Dette hold kombinerer styrke- og konditionstræning. Step udgør konditionsdelen, mens forskellige styrkeøvelser sørger for at alle dine muskelgrupper trænes. Der skiftes mellem øvelser hvert minut og der er to runder af øvelser. Alle er velkomne på holdet uanset niveau. Tilmeld dig cirkel med step her!

Dance Fit

​Et hold for dig, der elsker at danse! Holdet er inspireret af mange stilarter, der alle sammen er fyldt med energi, puls og sjov. Derfor sikrer vi at du får sved på panden - og et stort smil på læben. Vil du være med på holdet og svinge dine hofter? Tilmeld dig her!

Deep Water Puls

Puls træning med løb i den dybe ende af bassinet. Primært cardiotræning samt enkelte styrkeøvelser. Med et bælte får man den bedste effekt af træningen.​ Tilmeld dig her!

Fitness Kickboxing

Holdet er en blanding af kampsport-, styrke- og konditionstræning. Deltagerne lærer grundteknikkerne i kickboxing, både slag og sparketeknikker, uden direkte sparring hvor man "slår" på hinanden. Der kan til tider bruges boksehandsker, pads og sandsække. Tilmeld dig her!

Funktionel træning

Styrke og konditionstræning af hele kroppen. Der indgår træning med fx håndvægte, kettlebell og slynger. Holdet vil til tider tage en alternativ og legende tilgang og involvere kortspil, uno-fitness og yatzy-fitness. Holdet tilpasses deltagerne. Husk indendørssko. Tilmeld dig her!

HII - Høj Intensiv Interval træning

HII er en Høj Intensiv Interval træning, som indeholder puls-, styrke- og koordinationstræning. Musikken får dig til at yde dit bedste og vi garanterer at du får sved på panden. Med denne træning styrkes din core, arme og ben, så du får et boost af energi og velvære.​ Tilmeld dig her!

HIT høj-intens-træning

Hit er høj-intens træning i form af styrkeøvelser og konditionstræning, hvor hele kroppen styrkes. Derfor bruges forskellige redskaber, så du yder dit optimale til træningen. Alle er velkomne til at deltage, så længe man yder sit bedste og giver den hele armen! Husk indendørssko. Tilmeld dig her! ​

Jumping

​En sjov og anderledes pulstræning på små trampoliner. Trampolinen giver god stødabsorbering, så jumping er skånsomt og du får styrket din kernemuskulatur og din core samt din balance og koordination. Max belastning er 120 kg og indendørssko er påkrævet. Tilmeld dig her!

MBL - Mave, baller, og lår

Styrketræning med din egen kropsvægt, hvor mave, baller og lår trænes. Øvelserne foregår på måtter og der kan indgå redskaber samt balanceøvelser. Programmet varierer fra gang til gang og er aldrig det samme. Holdet er åbent for alle, da alle øvelserne kan udføres på den enkelte deltagers niveau. Tilmeld dig her!

Mor-barn træning

Mor-barn træning er for dig, der lige har født og nu vil i gang med at vinde din stærke krop tilbage - sammen med din baby.
​Med øvelser, der fokuserer på delte mavemuskler, kropsholdning og ryg/lænd, får du styrket de muskelgrupper, som graviditet og fødsel har været hårdest ved.​ Tilmeld dig her!

Pilates​

Pilates er en rolig træningsform, som giver balance og styrke af rygmuskulaturen. Vores instruktør guider dig omkring vejrtrækning, stabilitet i rygraden, styrke af muskelkorsettet, koncentration samt præcision. Regelmæssig træning giver en sund kropsholdning, styrke og en masse velvære. Tilmeld dig her!

Pump

Traditionel styrketræning af hele kroppens muskelgrupper: skuldre og arme, mave, ryg og ben. Træningen foregår med vægtstænger eller skiver og til høj musik for at øge motivationen. Hver øvelse gentages flere gange med en belastning der passer til den enkelte deltager. Tilmeld dig her!

RAM - Ryg, arme og mave

​Styrketræning for hele kroppen. Øvelserne udføres i slynger, som er udarbejdet af fysioterapeuter. Træningen drejer sig meget om kontrol og styrkelse af core og den er både effektiv og nænsom. Alle kan deltage uanset niveau. Du bestemmer sværhedsgraden ved at regulere din krops position. Tilmeld dig her!

Rehabilitering

Rehabilitering er et hold for dig i genoptræning. På holdet hjælper vores instruktør, Michel, dig til at udføre øvelser, der er tilpasset dit genoptræningsforløb! ​Ved at deltage på holdet er du sikker på at du får lavet dine øvelser - og at du får lavet dem korrekt! Tilmeld dig her!

Step

Cardiotræning på stepbænke med koreografi i forskellige blokke. Tempoet er skruet op så du forbedrer din koordination og får sved på panden. Indendørssko er påkrævet. Tilmeld dig her!

Yoga

Yoga er et unikt værktøj, hvor du lærer dine ressourcer og kvaliteter at kende. Denne træningsform giver en unik kropsbevidsthed, så man kan reagere på kroppens signaler og forebygge problemer med ryggen, spændings-hovedpine, fordøjelsen eller søvnen. Yoga er afstressende, styrkende og smidiggørende samt regenererende. Tilmeld dig her!

Zumba

Her kombineres dans og motion på den sjove måde. Man får pulsen op, forbrænder kalorier og får en effektiv træning - alt sammen med smil på læben. Zumba er latinamerikanske bevægelser og rytmer og alle er velkomne til at deltage! Tilmeld dig her og vær en del af dansefesten!

Zumba-step

​Her kombineres en halv times zumba dans med en halv times zumba på stepbænke. Dette giver ekstra variation og glæde til en ellers dejlig træningsform. Du er sikker på at få sved på panden og et smil på læben. Alle er velkomne og uanset niveau, er man sikret  en god, sjov og givende træning. Tilmeld dig her!

​Babysvømning

Lær teknikker til at håndtere dit barn i vandet. Få indblik i hvordan du kan bruge vandet til at give dit barn massage. Babyen får en god oplevelse og bliver tryg ved vandet. 

Læs mere om babysvømning >>

Saunagus

Som medlem af Strib og Middelfart kan du deltage i Saunagus for kun 25 kr. (normalpris 35 kr. - bemærk at prisen stiger til henholdsvis 35 kr. for medlemmer og 45 kr. for ikke-medlemmer fra den 10.08.2020). Saunagus er afslappende aromaterapi i saunaen, som kan bruges som en god afslutning efter træning eller svømning. Læs mere om saunagus >>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk