Medlemsbetingelser

Her kan du læse om vores betingelser for abonnement i vores motionscentre. 

Indmeldelse:

Ved indmelding og køb af abonnement skal der fremvises sygesikringskort. Uden kortet, kan der kun købes kontante medlemskab, hvor hele perioden betales med det samme. Vi kan hjælpe med tilmelding til Betalingsservice - det forudsætter at NemID og log-in hertil medbringes. 

Uden tilmelding til Betalingsservice, bliver abonnementet opkrævet via NETS ved fremsendelse af papirfaktura, hvilket koster yderligere 10 kr. pr. måned. 

Ved indmelding betales 1. rate samt en nøglechip eller et armbånd til 100 kr., hvilke du kan læse mere om nedenfor. 

Unge under 18 år skal have udfyldt en fuldmagt af forældre/værge.

​Nøglechip:

Som nyt medlem skal du købe en nøglechip eller et armbånd for 100 kr. for at du kan komme ind i og træne i vores to motionscentre og i svømmehallen.  

Nøglechippen/ armbåndet er dit personlige eje. Har du allerede en nøglechip eller et armbånd fra tidligere medlemsskab, kan du genbruge denne/dette. Nøglechippen er en uundgåelig omkostning, til gengæld har vi ingen oprettelsesgebyr (administrationsgebyr) ved indmeldelse.

Nøglechippen er din personlige nøgle til fitness, og må derfor ikke deles med, overdrages til eller benyttes af andre. Vi bestræber os på at vise hensyn og være med til at skabe et trygt og godt træningsmiljø for dig. Derfor gennemfører vi kontrol på daglig basis. Misbrug af nøglechippen eller brug af vores motionscentre uden nøglechippen, medfører et gebyr på 500 kr.

​ 

Nøglechippen kan du sætte fast i dit nøglebundt og nemt have med rundt. 


​Armbåndet fås i tre forskellige størrelser et til dame, herre og børn. Armbåndet er praktisk at have på, når du er en tur i svømmehallen.
​​

Prisændringer:

Fremtidige prisændringer kan ske med 60 dages varsel.


Medlemskab i bero:

Dit medlemskab kan sættes i bero med omgående virkning mod et gebyr på 100 kr. Så behøver du ikke betale for fitness, mens du er på ferie, eller mens du af andre personlige årsager har brug for en pause.

Betingelsen for oprettelse af bero er, at der aftales fra og til dato, da abonnementet så automatisk starter op igen, når beroet er slut. Et bero kan maksimalt være på 6 måneder. 

Skulle dit bero ende med, at du opsiger dit abonnement, skal du som ved opsigelse, betale for en måneds abonnement (opsigelsesperioden), og kan gøre brug af alle dine medlemsfordele i den måned.

Opsigelse:

Ved opsigelse gælder følgende betingelser: løbende måned + en måned. Så hvis du ved at du flytter til en anden by den 1. september, så husk at opsige dit abonnement i juli, så du ikke kommer til at betale for september måned. Ved opsigelse af et abonnement der er i bero, skal du betale for en måneds abonnement (opsigelsesperioden), og har adgang til træning i den måned.

Du kan melde dig ud nemt og hurtigt enten ved personlig henvendelse i vores bemandede åbningstider, over telefonen på tlf. 6441 2966 eller via mail til fitness@LSOK.dk, hvor du oplyser navn samt medlemsnummer eller adresse.

Vi er selvfølgelig kede af at miste dig som medlem! Vi vil meget gerne gøre hvorfor du melder dig ud, så vi hele tiden kan forbedre vores center for vores medlemmer.


Anti Doping Danmark:

Som medlem af vores motionscentre underlægges du Anti Doping Danmarks regler:​

Som medlem hos Strib & Middelfart Motionscenter kan du blive udpeget til dopingkontrol af konsulenter fra Anti Doping Danmark (ADD). Dette indebærer at du skal afgive en urinprøve inden du forlader Strib & Middelfart Motionscente. Prøven kan ikke afgives på et senere tidspunkt. Undlader du at gennemføre kontrollen, eller testes du positiv, får du en dopingsag. Sanktionen er normalt udelukkelse i mindst 2 år fra Strib & Middelfart Motionscente og fra alle andre centre, som har en samarbejdsaftale med ADD eller DFHO samt fra al træning/ledergerning under DIF, DGI og Firmaidrætten. Sanktionen omfatter desuden 4 års udelukkelse fra al konkurrence under DIF, der er omfattet af DIF og ADD’s Nationale Antidopingregler. Din sanktion vil være registreret i Dopingregistret, indtil den udløber. 

Se også Anti Doping Danmarks medlemsbetingelser her.

Kampagner - Nyt medlem:

I forbindelse med kampagner, tilbyder vi ofte nye medlemmer en fordelagtig indmeldelsespris. ​Du er nyt medlem, når:

  1. Du ikke har haft medlemskab hos os før
  2. Du ikke har haft et aktivt abonnement hos os i 1 år

Er du i tvivl om din medlemsstatus, er du meget  velkommen til at kontakte os på fitness@LSOK.dk eller på tlf. 6441 2966

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk