MEDLEMSFORDELE​

Hos os i Strib og Middelfart Motionscenter får du meget mere end fitness, da vores center er en del af Lillebælt Sport og Kultur. Dit medlemskab giver dig adgang til at benytte svømmehal, sauna, idrætshaller (herunder squash), bowling og meget mere. Du kan læse mere om medlemsfordelene nedenfor. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til tage en snak med os - i centeret, på mail fitness@LSOK.dk eller på tlf.

Derudover har vi samarbejdsaftaler og giver rabatter på udvalgte hold og services - læs mere her. Husk at læse vores medlemsbetingelser!

Ingen oprettelsesgebyr

Som nyt medlem er der ingen oprettelsesgebyr. Det betyder, at du hos os ikke skal betale et oprettelsesgebyr, som i andre motionscentre. Du skal dog købe en nøglebrik til 100 kr. for at kunne komme ind i og træne i vores to motionscentre (bemærk: pr. 1/8-20 stiger nøglebrikken til 110 kr). 

Fri træning i 2 centre

Du kan frit træne i begge vores centre i henholdsvis Strib og Middelfart Motionscenter. I Strib kan du i forbindelse med træning gå en tur i svømmehallen eller tage en velfortjent afslapning i vores sauna.

Fri holdtræning i 2 centre

Du har fri holdtræning i både Strib og Middelfart Motionscenter, så du kan finde lige dét hold, der passer ind i din hverdag. Vores holdtilbud er meget varieret med alt fra jumping, spinning, zumba, step og fitnessboksning. Vi har også holdtilbud i Strib Svømmehal - nemlig aqua fitness. Læs mere om holdtræning.

1 instruktørtime og personligt træningsprogram

Som nyt medlem tilbyder vi dig 1 instruktørtime, hvor du får lagt dit helt eget personlige træningsprogram. Det sikrer, at du får mest effekt af din træning, når du træner ud fra dine ønsker og behov, samt kender vores træningsudstyr. Book din time ved at kontakte personalet i centerets bemandingstid eller skriv til os på fitness@lsok.dk.

Svømmehal & Sauna

Du får fri adgang til Strib Svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid samt adgang til vores holdtilbud i svømmehallen. At du kan træne i vand, giver dig mulighed for at aflaste kroppens led, samtidig med at du får ny inspiration til din almindelige træning.

Bowling

Du har, som del af dit medlemskab, mulighed for at bowle i vores bowlingcenter King Pin Bowl & Diner mandag til torsdag, samt søndage inden for offentlig åbningstid*. Du har mulighed for at tage en ven med - se hvem der er bedst på de bonede gulve. Det koster 40 kr. pr. banetime for ikke-medlemmet i følgeskab med et medlem. Leje af bowlingsko er ikke inkluderet i medlemskabet. 

Se vigtig information >>

​Hal-aktiviteter

Du kan holde dig i form med mange andre typer sportsgrene som fx badminton, bordtennis, fodbold mm. i Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter fra mandag til fredag mellem kl. 9-15**, hvis hallerne er ledige. Se ledige haltider i halbooking.

Se vigtig information >>

Squash

Udover de sportsgrene vi har nævnt ovenfor, har du har også mulighed for at spille squash i Lillebæltshallerne mandag til fredag mellem kl. 9-15, hvis banerne er ledige***. Se vigtig information >>

Vigtig information:

*Bowling. Du kan spille bowling søndag til torsdag, som en del af dit abonnement. Baner kan ikke bookes på forhånd. Bowling koster 40 kr. pr. banetime for ét ikke-medlem i følgeskab med ét medlem af Strib og Middelfart Motionscenter. Leje af bowlingsko koster 15 kr. pr. person. 

** Hal-aktiviteter som badminton, fodbold, bordtennis mv. er kun inkluderet hverdage ml. kl. 09.00-15.00. Man kan ikke booke baner eller en hal på forhånd, men du er velkommen til at tjekke om der er ledigt på www.LSOK.halbooking.dk eller ringe til os på tlf. 6441 2966. Hal-aktiviteter koster 60 kr. pr. time for ét ikke medlem i følgeskab med ét medlem af Strib og Middelfart Motionscenter. Du/I skal selv medbringe ketcher, bolde mv. til de forskellige aktiviteter. Leje af 1 ketcher inkl. 1 bold koster 25 kr. 

*** Squash er inkluderet hverdage kl. 09.00-15.00. Banerne kan ikke bookes på forhånd og skal reserveres samme dag på Lillebælt Sport og Kulturs kontor, Færøvej 74. Squash koster 60. kr. pr. banetid for ét ikke-medlem i følgeskab med ét medlem af Strib og Middelfart Motionscenter. Leje af 1 ketcher inkl. 1 bold koster 25 kr.  

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk