Medlemsfordele​

Hos os i Strib & Middelfart Motionscenter får du meget mere end fitness…

Hos os får du som medlem mulighed for at benytte svømmehal, sauna, idrætshaller, bowling og meget mere.

Du kan læse om medlemsfordelene her. 

Gratis oprettelse

Som nyt medlem får du altid gratis oprettelse. Det betyder, at du ikke skal betale for administration/oprettelsesgebyr, som i andre motionscentre. Som nyt medlem skal du købe en nøglechip for at komme ind i og træne i vores to centre i henholdsvis Middelfart Motionscenter og i Strib Svømme- og Motionscenter. Nøglechippen er personlig, og må ikke benyttes af andre. Nøglechippen koster 100 kr. Du kan også købe et armbånd i stedet, der også koster 100 kr. og kommer i 3 forskelige størrelser. 

Fri træning i 2 centre

Du kan frit træne i begge vores centre i henholdsvis Strib & Middelfart Motionscenter. I Strib kan du i forbindelse med træning gå en tur i svømmehallen eller tage en velfortjent afslapning i vores sauna.

Fri holdtræning i 2 centre

Du har fri holdtræning i både Strib & Middelfart Motionscenter. Dette gør det muligt for dig altid at finde lige det hold som passer ind i din hverdag, da du har ’dobbelt up’ på hold og du får mulighed for at knytte nye venskaber i begge vores centre. Vores holdtilbud er meget varieret med alt fra jumping, spinning, zumba, step og aquafitness. En af de unikke fordele hos os er, at du også har adgang til holdtilbud i Strib Svømmehal som fx aquafitness, aquagym mm. At du kan træne i vand giver dig mulighed for at aflaste kroppens led, samtidig med at du får ny inspiration til din almindelige træning. Læs mere om vores hold her

1 gratis instruktørtime

Som nyt medlem får du får 1 gratis instruktørtime, hvor du sammen med en af vores instruktører får lagt dit helt eget personlige træningsprogram. 

Svømmehal & Sauna

Du får fri adgang til Strib svømmehal og sauna inden for offentlig åbningstid. Se mere om Strib svømmehal her.

Bowling

Du får bowling gratis med i dit medlemskab i vores bowlingcenter King Pin Bowl & Diner mandag til torsdag, samt søndage inden for åbningstid*. Du skal betale for leje af bowlingsko.  Du har mulighed for at tage dine venner og familiemedlemmer med i King Pin Bowl & Diner, da Ikke-medlemmer, i følgeskab med medlem af Strib og Middelfart Motionscenter, skal betale 40 kr. pr. bowlingtime + leje af bowlingsko. Læs mere om King Pin Bowl & Diner her.

​Sportsgrene

Du kan holde dig i form med mange andre typer sportsgrene som fx badminton, bordtennis, fodbold, squash mm. i Lillebæltshallerne fra mandag til fredag fra kl. 9-15*, hvis hallerne er ledige. 

Tilbuddet gælder også i Strib Fritids- og Aktivitetscenter hvor der er følgende åbningstider:

Mandag: kl. 8.00-15.00

Tirsdag: kl. 12.00-15.00

Onsdag: kl. 8.00-15.00

Torsdag: kl. 12.00-15.00

Fredag: kl. 8.00-15.00

Squash kan spilles i Lillebæltshallerne i hverdagene fra 9.00-15.00**

*Bowling, badminton, bordtennis og andre aktiviteter der kræver haltid kan ikke bookes på forhånd, men du er velkommen til at tjekke om der er ledigt på www.lsok.halbooking.dk eller ringe til os på tlf. 6441 2966

Du skal selv medbringe ketcher, bolde, mv. til de forskellige halaktiviteter. Ketcher leje inkl. én bold koster 25 kr. pr. stk. For ikke-medlemmer i følgeskab med et medlem af Strib & Middelfart Motionscenter koster badminton og andre halaktiviteter 60 kr. pr. time. Bowling koster 40 kr. pr. banetime for ét ikke-medlem i følgeskab med et medlem. Bemærk at leje af bowlingsko ikke inkluderet i medlemskabet.

**Tid skal reserveres samme dag på kontoret i Lillebæltshallerne, Færøvej 74. Et ikke-medlem i følgeskab med et medlem skal betale 60,- pr. time. Ketcher og bold kan lejes for 25 kr. 

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814
​info@Lsok.dk

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk