Personlig træning

Nå dine trænings- og livsstilsmål med støtte fra en personlig træner. ​

Personligt træningsprogram - bare én af vores mange medlemsfordele

Hos Strib & Middelfart Motionscenter får du som medlem en instruktørtime, hvor vores instruktør udarbejder et personligt træningsprogram til dig ud fra dine behov og ønsker. Dermed får du hjælp til at komme i gang med din træning og du bliver guidet til at bruge og indstille vores maskiner korrekt. Med dit personlige træningsprogram i hånden helt fra start, undgår du at udvikle dårlige vaner, som er svære at rette op på senere. Du er sikret god og effektiv træning, der minimerer risikoen for skader.

Personligt træningsforløb

Som noget nyt, tilbyder vi også et personligt træningsforløb. Personlig træning kan hjælpe dig godt på vej – uanset om du har brug for ekstra støtte og motivation til at komme i gang med din træning eller har brug for det sidste skub til at nå dine mål.

Med en personlig træner ved din side, er du sikret målrettet træning og solid støtte gennem hele dit forløb. Vores dygtige instruktør, Michel, hjælper dig til at nå dine mål, uanset om du vil træne til en specifik sportsgren, nå træningsmål og/eller livstilsmål eller du ønsker genoptræning efter en skade.

Pris

Priser: Du kan købe én time til 350 kr. eller et klippekort med 10 klip til 2.500 kr. 

Hvordan og hvornår: Du bestemmer helt selv hvordan du vil bruge de 10 klip – intensivt over nogle uger eller over en længere periode på flere måneder. Når du har brug for ekstra motivation til din træning eller har behov for variation i dit træningsprogram, så aftaler du et møde med Michel. Du kan bruge klippekortet i 2 år efter købsdatoen. 

Ikke medlem? Bare rolig, både medlemmer og ikke-medlemmer af Strib og Middelfart Motionscenter kan købe personlig træning i vores centre. 

Køb dit forløb her >>

Din personlige træner

Michel har studeret Idræt og Sundhed på Syddansk Universitet. Her har han fået en dybdegående viden omkring kroppen og dens muskler og led. Derfor kan Michel udarbejde et træningsprogram, der tager hensyn til dine skader eller begrænsninger. Michel har siden februar stået i spidsen for vores forløb, Boost og Svømmeundervisning for voksne, samt flere af vores hold, herunder Rehabilitering, Fitness Kick Boxing samt Styrketræning for seniorer. Udover teoretisk viden, har Michel også erfaring med at motivere et helt hold og sørge for at alle får det maksimale ud af deres træning, så han kan uden tvivl også hjælpe dig til at nå dine mål!

Når du har købt én time eller et klippekort, kontakter Michel dig, så I kan aftale det første møde.

Spørgsmål?

Hvad er personlig træning? Er det noget for mig - kan jeg bruge det i min træning til at opnå mine mål og ønsker? Er det i det hele taget pengene værd? Har du spørgsmål om personlig træning, er du velkommen til at skrive en mail til Michel på ms@LSOK.dk 

Særligt til dig, der ønsker en livsstilsændring

For at optimere din træning og evt. vægttab, har du også mulighed for at tilkøbe samtaler med en diætist. Vi har et samarbejde med en diætist, som giver dig medlemsrabat. Læs mere om vores samarbejde her >>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk