Aktivitetsdag - Kom til åbent hus!

Søndag den sidste måned i august, kan du smage på et udvalg af de gode oplevelser, som vi tilbyder i ​Lillebælt Sport og Kultur: sport, foreningsliv, fitness og fest!

Hvad skal du lave til efteråret?

Der findes mange gode tilbud, som du kan fylde din fritid med. Vi mener at idrætten og foreningslivet er det bedste bud på din næste fritidsaktivitet! 

  • Gør motion til en fast del af din hverdag! Få pulsen op og sved på panden! Holdet mødes på faste tidspunkter, så du ikke behøver bøvle med planlægning hver uge.
  • Bliv en del af et tæt fællesskab! Mød nye mennesker og få en god snak med holdkammeraterne efter træningen!
  • Bliv motiveret til at tage afsted - hver gang. Holdet står jo og venter på dig!

​Kom og prøv din næste sportsgren!

Til Aktivitetsdagen kan du møde foreninger fra Strib og Middelfart, som har idrætstilbud til alle aldre, som kan fortælle dig mere om det at være medlem i deres forening.​ Du kan også prøve forskellige sportsgrene og finde fritidsaktiviteter til hele familien.

Både for børn! Vi har arrangeret sjove sportsaktiviteter inde og ude, som dine børn kan prøve. Dine børn kan prøve forskellige sportsgrene og vælge dén, de bedst kan lide. Som en del af et hold, bliver sport og motion en fast del af dit barns hverdag og rutiner. Udover god motion hver uge, får dit barn også nye kammerater på holdet og bliver en del af et fællesskab. 

Og voksne! Der er også masser af foreningstilbud til voksne. Prøv forskellige former for motion og sport - både foreninger og fitness - og tal med vores foreninger og instruktører. Dermed kan du finde den sport og foreninger, som passer til dine behov og familieliv. Som en del af et hold, dyrker du ikke bare sport hver uge - du bliver også en del af et fællesskab! Dette fællesskab motiverer dig til at holde fast i din træning, da resten af holdet savner dig, hvis du bliver hjemme. 

Få en smagsprøve på nogle af de gode oplevelser i Middelfart

Du kan også møde os fra Lillebælt Sport og Kultur, hvor du kan SMAGE på mange af de gode oplevelser, vi tilbyder dig! Hos os kan du få oplevelser inden for: Idræt, Fitness, Svømmehal, Bowling & Diner, Events og ikke mindst Fest!

  • ​Vores dygtige fitnessinstruktører stiller op og giver dig en smag på vores holdtræning!
  • Kom op i caféen, få lidt mad og drikke
  • Bowl i King Pin Bowl & Diner
  • Du kan opleve vores festlokaler og høre mere om dine muligheder for at holde din næste fest i vores unikke rammer!

Her kan du se billeder fra Aktivitetsdagen i de forgangne år! 

Bliv frivillig i en forening!

Uanset om du har boet i Middelfart i mange år eller om du lige er flyttet hertil, så er dét at være frivillig, en af de bedste måder at udvide sit netværk. Du møder en masse nye mennesker og lærer nye kompetencer, som kan gavne dit personlige og professionelle liv. Der findes mange former for frivilligt arbejde i foreningerne - og du behøver ikke være kasserer eller træner for at kunne bidrage med noget positivt til dit lokalsamfund. Der findes spændende opgaver og ansvarsområder til alle. Til Aktivitetsdagen kan du snakke med frivillige fra vores forskellige foreninger og høre mere.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk