Foreninger

Her kan du se de forskellige idrætsgrene, som udfolder sig i Lillebælt Sport og Kultur takket være vores fantastiske foreninger. Tilsammen udgør de alsidige muligheder for en aktiv fritid og der findes gode tilbud, som passer til stort set alle behov.

Under hvert enkelt idrætsgrene kan du se hvilke foreninger der tilbyder de enkelte idrætsgrene, og se hvordan du kommer i kontakt med de enkelte foreninger, så du og din familie kan melde sig til lige netop den idrætsgren du og din familie ønsker.​

Badminton

​Badminton er et spil der kræver hurtighed, eksplosionsstyrke, taktisk indsigt og teknik. En af fordelene ved badminton er, at selv om du kun har spillet i kort tid og hverken er god teknisk, taktisk eller fysisk, er spillet sjovt

Middelfart Badminton Klub

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

MFFI Badminton

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

​​

Strib Badminton og Gymnastik

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Eller spil badminton på egen hånd! Book en bane med Pay & Play Sport i Lillebæltshallerne og Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Billard

​Billard er ikke kun bodega-hygge, det er også en sport. Det kræver ingen store fysiske udfoldelser, kun en god koordination mellem hoved og hånd, så du får lavet stødet præcist og med det rette tempo.

MFFI Billard om dagen

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

MFFI Billard

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Bordtennis

​Spillet er blevet kaldt verdens hurtigste spil, fordi den 2,7 g lette bold i et hårdt smash opnår en fart af ca. 150 km/timen. I Danmark har 210 klubber næsten 10.000 medlemmer (2016). Derudover skønnes omkring 200.000 personer i Danmark at spille bordtennis som hobby.

MFFI Bordtennis

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Bowling

​Bowling bliver dyrket som sportsgren med turneringer og som underholdning til en festlig dag eller aften. Bowling er let tilgængeligt og let at lære – alle kan have det sjovt med at bowle. Bowling kombinerer perfekt spænding og en sportslig udfordring. 

BONUS: vores bowlingcenter har en amerikansk diner, som laver lækker mad! 

Middelfart Bowlin​gklub

Idrætscenter: King Pin Bowl & Diner

MFFI Bowling

​​Idrætscenter: King Pin Bowl & Diner

Bowlingklubben Middelfart og Omegn

Idrætscenter: King Pin Bowl & Diner​

CrossFit

​​CrossFit er en træningsform, hvor det for dig gælder om at være alsidig i dine evner. Når du dyrker CrossFit, styrker du mange forskellige dele af din krop på en gang! Crossfit er derfor på mange måder den ultimative træningsform. 

Dans

​Vi mennesker er lavet til bevægelse, og krydret med glad musik og kontakten til en eventuel dansepartner er der garanti for en stigning på "humørbarometeret". Dans giver dig lange, slanke muskler, en god holdning og masser af styrke i mave- og rygområdet.

Dance studie v. Majken Hauge

Idrætscenter: Lillebæltshallerne, spejlsal v. squash

KIF Middelfart Gymnastik forening (Dancemix)

Idrætscenter: Lillebæltshallerne, spejlsal v. squash

Isabelle Rodrigues Dans & Femininpower

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter, salen​

eSport

eSport er strategisk og kræver hurtige beslutninger - og handling!​

KIF Middelfart​ eSport

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Floorball - en nyhed i Lillebæltshallerne!​

Floorball er en højintensiv sport, hvor du får pulsen op! Ens muskler, kondition, balance og reaktionsevne styrkes - samtidigt med at man har det super sjovt! 

Middelfart Firma og Familie Idræt (MFFI) tilbyder Floorball i Lillebæltshallerne. Tilmeld dig​ og spil med hver fredag aften kl. 19.00-20.00!

Fodbold

​Fodbold er en af verdens største idrætsgrene og spillet har rødder langt tilbage i oldtiden. Fodbold er en utrolig effektiv sport hvis du ønsker en bedre kondition og i det hele taget en sundere krop. Spillet har mange spændings øjeblikke og en høj grad af intensitet.

MG&BK Fodbold

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Strib Idrætsforening Fodbold

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Gymnastik

​​Gymnastik er en af de få idrætsformer du kan dyrke fra du kan gå. Med gymnastik udvikler børn deres balance, motorik og kropskontrol. For voksne er gymnastikken ligeledes en god sport at dyrke for at vedligeholde disse evner til langt op i alderen og dermed sikre en aktiv tilværelse som pensionist.

Strib Badminton og Gymnastik

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Håndbold

​Vidste du at den første håndbold faktisk blev kastet af en dansker? Håndbold gavner dit kredsløb, kondition og samtlige store muskelgrupper – her er det især skulderregionen og benene der kommer på arbejde. Det sociale aspekt er også en stor del af håndboldspillet, og som motionist er tredje halvleg også en vigtig del af det at være håndboldspiller.

Middelfart Håndbold klub

Idrætscenter: Lillebæltshallerne samt Strib Fritids og Aktivitetscenter​

Kegler

​Keglespillet kan faktisk føres helt tilbage til Egyptens og Roms storhedstid. Keglespillet er i hovedtræk det samme som bowling. Med keglespil trænes du i at fastholde en høj koncentration under den fysiske aktivitet og din evne til at ”læse en bane” kan opøves.

Kegleklubben Vest 91

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Middelfart Pensionist Kegleklub

(Obs ingen hjemmeside)

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Motion

​​”Motion i dagtimerne” er en forening med interesse for motion og træning. ”Motion i dagtimerne” er for alle og de aktiviteter der iværksættes er almindelige idræts- og motionsformer, men også mere specielle aktiviteter, der giver tilbud til personer med særlige behov. 

Motion i dagtimerne

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter​

Skydning

​Skydning er at kunne gennemføre koncentration i at sigte rigtigt, om at trække af på det rigtige tidspunkt, om at skyde uden at lade sig forstyrre af andre ting og om at kontrollere de enkelte dele af kroppen. 

MFFI Skydning

Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Middelfart Skytteforening

​Idrætscenter: Lillebæltshallerne

Middelfart Pistol klub (OBS ingen hjemmeside)

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Squash

​Squash kaldes også ”skak med 110 km/t”. Spillet meget eksplosivt samtidig med, at du skal kunne tænke i ”spil-vinkler” og boldens tilbagespring. Squash er derfor en meget intensiv og hurtig sport og det blev faktisk i 2003 kåret til Verdens sundeste sport.

 

MFFI Squash

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Svømning

​Svømning er en god og effektiv træningsform. Du får trænet mange muskelgrupper samtidig med, at du også træner din kondition. Du kan vælge svømmestil, efter hvilke muskler du vil styrke eller mixe for at komme hele kroppen rundt.

 

Svømmeklubben Delfinen

Idrætscenter: Strib Svømme- og Motionscenter​

Tennis

​Den fysiske træning i tennis er dit fundament for, at kunne bevæge dig optimalt på banen, at kunne slå med tilstrækkelig kraft til boldene, reagere hensigtsmæssigt og holde balancen under et hurtigt spil, hvor der opstår hyppige retningsskifte.

 

Strib Tennis Klub

Idrætscenter: Strib Fritids- og Aktivitetscenter (vinterhalvår)​

Volleyball

​Volleyball er godt for skulder-, ryg-, bryst- og lårmuskulaturen. På motionsplan er volleyball først og fremmest et meget socialt spil. Man er nødt til at arbejde sammen for at få succes. At spille volleyball kræver ikke de store forkundskaber - boldøje, højde og en god koordinationsevne skader naturligvis ikke, men selve spillet og teknikken lærer man hurtigt.

Middelfart Volleyball Klub

Idrætscenter: Lillebæltshallerne​

Yoga

​Yoga stammer fra Indien og kan spores 5000 år tilbage! Yoga er det perfekte træningssystem, fordi du får trænet hele kroppen. Du vil styrke dine ben, dine balder, kernemusklerne omkring taljen, skuldre og arme. Selv de små muskler, du aldrig får fat i ved løb eller spinning kommer på arbejde i yoga. Så ta’ en dyb indånding og træn yoga hos os. 

Yoga ved Pernille Platz Skrubbeltrang

Idrætscenter: Strib Fritids og Aktivitetscenter, Sal​​

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk