Idræt - ET SJOVERE OG SUNDERE LIV SAMMEN MED ANDRE

Ønsker du at være del af et fællesskab og samtidig udvikle dine sportslige kompetencer? Så kom og mærk kampgejsten hos vores foreninger! Lillebælt Sport og Kultur sætter rammerne for leg, motion, samvær og sørger samtidig for at du kan styrke din præstation og få mere ud af din idræt. Hos os er det en leg at dyrke motion, have det sjovt sammen med andre og vedligeholde et sundt liv lokalt i Middelfart. 

Lillebælt Sport og Kultur tilbyder en bred vifte af forskellige idræts- og sportsgrene med fokus på holdet og på individet. Her er man del af noget større og der er plads til alle uanset om man er nybegynder eller elitespiller.

Ønsker du at dyrke sport i din fritid og være en del af en forening - se vores foreninger her!

NYT FRA FORENINGERNE

FLOORBALL - en nyhed fra MFFI!

Floorball er én af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark - og takket være MFFI kan du nu spille Floorball i Lillebæltshallerne! Fra d. 6 september, kan du hver fredag spille Floorball kl. 19.00-20.00 i hal C. 

Hvad er Floorball? 

Floorball er et hockey-lignende holdspil. Der spilles i tre perioder af 20 minutter, hvor hvert hold forsøger at skyde den lette plastbold i modstanderens mål ved brug af plaststave. 

Reglerne er simple: man må ikke gribe bolden med hænderne, score med fødderne, skubbe ens modspillere eller deres stav, bevæge bladet over knæhøjde eller kaste med staven - Floorball er nemlig en fairplay sport. 

Floorball er en højintensiv sport, hvor man har pulsen oppe! Sporten styrker og gavner ens muskler, kondition, balance og reaktionsevne – og man har det super sjovt! Derudover bliver ens taktiske evner aktiveret og testet samtidigt med ens teknik og koordinationsevne forbedres!

Til vores Aktivitetsdag søndag d. 25 august kan du prøve Floorball (og mange andre sportsgrene) og se om det er noget for dig!

Middelfart Håndboldklub - samarbejde med Odense Håndboldklub!

​Middelfart Håndbold Klub (MVH) skriver:

En af vores største missioner i MHK er at udbrede håndboldsporten - vi vil gerne have så mange som muligt til at spille håndbold, arbejde med håndbold og støtte op om denne fantastiske sportsgren.

Vi er som udgangspunkt en social bredde-klub. Om bredden skaber eliten eller eliten skaber bredden, går vi ikke op i. Dog er vi gerne med i begge lejre. Som en del af håndbolden på hele Fyn, har vi en god dialog med håndboldeliten i HC Odense. Vi har tidligere sendt spillere til Odense for at være indløbere til deres ligakampe.

Men nu kommer HC Odense til os - af flere omgange - som optakt til den kommende sæson:

Lørdag den 17. august kl. 14.00 kigger HC Odense's damer forbi i Lillebæltshallerne, hvor de de møder tyske Dortmund.
Følg med på Facebook begivenheden her!

Tirsdag den 20. august kl. 19.00 spiller HC Odense's herrer mod de hollandske mestre fra Aalsmeer.
Følg med på Facebook begivenheden her!

Og som en lille julebonus, kigger Jan Pytlick forbi i december 2019! Her holder han et spændende oplæg om arbejdet med pigerne i HC Odense og han kommer med en vurdering af det kommende VM!

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk