Covid-19 situationen - idrætscentre

Der er åbnet for indendørs idrætsaktiviteter og vi har glædet os til at invitere idræts- og foreningsliv indenfor igen!

Det betyder også at der er åbnet for Pay & Play Sport, så nu kan du igen booke en bane og spille badminton, stikbold, indendørsfodbold osv. med dine venner eller familie. Læs mere om Pay & Play Sport og book din første bane her >>

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 6441 2966 eller mail info@LSOK.dk 

Idræt - ET SJOVERE OG SUNDERE LIV SAMMEN MED ANDRE

Ønsker du at være del af et fællesskab og samtidig udvikle dine sportslige kompetencer? Så kom og mærk kampgejsten hos vores foreninger! Lillebælt Sport og Kultur sætter rammerne for leg, motion, samvær og sørger samtidig for at du kan styrke din præstation og få mere ud af din idræt. Hos os er det en leg at dyrke motion, have det sjovt sammen med andre og vedligeholde et sundt liv lokalt i Middelfart. 

Lillebælt Sport og Kultur tilbyder en bred vifte af forskellige idræts- og sportsgrene med fokus på holdet og på individet. Her er man del af noget større og der er plads til alle uanset om man er nybegynder eller elitespiller.

Ønsker du at dyrke sport i din fritid og være en del af en forening - se vores foreninger her!

Spil badminton, tennis og squash

Vil du spille badminton, tennis, squash eller noget helt andet? Du kan leje en bane eller en hel hal i en time og spille med venner og familie. 

Pay & Play Sport - badminton, tennis og andet

Du kan leje en badminton- eller tennisbane eller en hel hal, hvis du vil spille indendørsfodbold, stikbold, håndbold osv.

Priser: en badmintonbane koster 125 kr. for én banetime. En tennisbane koster 105 kr. for én time. Hvis du vil leje en hel hal, koster det 352 kr. pr. time.

Læs mere om Pay & Play Sport her og book din første bane!

Squash

En intens sport hvor man skal udregne de bedste vinkler og handle hurtigt for der er fart på!​ Vi har to squashbaner i Lillebæltshallerne og du kan booke banerne via følgende to muligheder:

  • Det er superlet at booke en bane via Wannasportog 45 min. koster kun 100 kr.
  • Du kan også blive medlem af Middelfart Firma og Familie Idræt (MFFI) og bruge deres bookingsystem. Du kan købe et kontigent eller et klippekort - læs mere her!

NYT FRA FORENINGERNE I LILLEBÆLT SPORT OG KULTUR

Floorball - en nyhed fra MFFI!

Floorball er én af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark - og takket være MFFI kan du nu spille Floorball i Lillebæltshallerne! Fra d. 20 september, kan du hver fredag spille Floorball kl. 19.00-20.00 i hal C. Vil du gerne spille med? Kontakt MFFI's formand, Bjarne Madsen, på tlf. 3031 0572 eller på mail formand@mffi.dk 

Hvad er Floorball? 

Floorball er et hockey-lignende holdspil. Der spilles i tre perioder af 20 minutter, hvor hvert hold forsøger at skyde den lette plastbold i modstanderens mål ved brug af plaststave. 

Reglerne er simple: man må ikke gribe bolden med hænderne, score med fødderne, skubbe ens modspillere eller deres stav, bevæge bladet over knæhøjde eller kaste med staven - Floorball er nemlig en fairplay sport. 

Floorball er en højintensiv sport, hvor man har pulsen oppe! Sporten styrker og gavner ens muskler, kondition, balance og reaktionsevne – og man har det super sjovt! Derudover bliver ens taktiske evner aktiveret og testet samtidigt med ens teknik og koordinationsevne forbedres!

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk