Lillebæltshallerne

I Lillebæltshallerne er der rig mulighed for aktiviteter inden for sportens verden, samt kulturelle arrangementer. Lillebæltshallen er den eneste i Middelfart og her finder du tre sammenhængende idrætshaller, squashbaner, skydebaner, keglebaner og eSportlokale, billardlokale, motionscenter, danselokale, mødelokaler, festlokaler og vores café. Derudover holder Lillebælt Sport og Kulturs administration til i hallen. 

I 2001 begyndte man for alvor at modernisere hallerne og hal C og squashbanerne kom til. I 2014 moderniserede vi hal A og fortsætter løbende med at holde hallerne og lokalerne moderne, lyse og anvendelige, så de kan skabe de bedst mulige rammer for sport og kultur. 

Oversigtskort

​Her finder du et oversigtskort/brandplan over Lillebæltshallerne. Dette giver et godt overblik over idrætscenteret, som du kan benytte i planlægningen af dit arrangement. 

Du kan se og printe oversigtskortet her (åbner i en ny fane).

Idrætsfaciliteter

Lillebæltshallerne er særligt velegnet til større events fordi de tre haller er sammenhængende. Hallerne er særligt anvendelige til mange forskellige events. Her kan du læse meget mere om hvad Lillebæltshallernes som lokation har at tilbyde. Læs m​ere »

Kursus- og festlokaler

I Lillebæltshallerne har vi de perfekte rammer uanset om I skal holde et møde, seminar eller kursus for 30 mennesker eller en konference for 1000 gæster - vi har plads til op mod 1000 spisende eller 1400 konferencegæster (biografopstilling) i én hal. Vores lokaler kan også sætte rammerne for din næste fest. Læs ​mere »

Events

Lillebæltshallerne sætterne rammerne for en masse spændende arrangementer hele året rundt! Vi sætter en ære i at tilbyde de bedste messe-, koncert-, loppemarked-, opvisnings- samt udstillingsfaciliteter! ​Du kan se vores kommende begivenheder i vores eventkalender her >>

Parkering

Vi har gode parkeringsforhold med 450 parkeringspladser, samt handicapparkering. Parkeringspladsen ligger lige ude foran Lillebæltshallerne. 

Handicapforhold

I Lillebæltshallerne er der handicapvenlige forhold. Vi tilbyder handicapparkering, som ligger tæt på den handicapvenlige indgang med niveaufrit adgang/sliske til kørestol og gangbesværede. Vi har desuden et velindrettet handicaptoilet. Derudover er de to plan i Lillebæltshallerne forbundet med en elevator, så det er nemt at komme rundt.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk