IDRÆTSFACILITETER​

Idrætshaller

​Lillebæltshallerne består af tre sammenhængende idrætshaller: hal A, hal B og hal C. De anvendes til mange forskellige sportsaktiviteter, især til skolernes idrætstimer, den daglige træning samt turneringer, stævner og opvisninger. Hallerne benyttes også til både store og små idrætsarrangementer såsom landskampe, klubkampe, Danmarksmesterskaber i volleyball, badmintonstævner, gymnastikopvisninger mv.

​Lillebæltshallerne benyttes også til mange forskellige typer af arrangementer bl.a. udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter mm. Desuden afholdes også stormøder, årsmøder, fester mm. i vores idrætshaller. 

Læs mere »

Squash

​I Lillebæltshallerne har du rig mulighed for at svinge din squashketcher.  Som medlem af vores motionscentre har du mulighed for at spille squash i Lillebæltshallerne på hverdage mellem 09.00 og 15.00. Der skal reserveres tid samme dag på kontoret, Færøvej 74. Alle der deltager skal være medlemmer, for ikke medlemmer betales der 60,- pr. person pr. time.

Keglebaner og eSport lokale

​I dette rum mødes to kontraster - i den ene side finder du 4 keglebaner, der repræsenterer en hyggelig og nostalgisk sport fra 1930 - i den anden side har vi et set-up der bruges til eSport. Ønsker du at spille kegler som en del af dit næste arrangement? Så kan du kombinere teambuilding, fest, kursus eller møde med denne sport. 

Billard

​Vores ny renoverede billardlokale i Lillebæltshallerne er udstyret med 6 opvarmede keglebillardborde og i forlængelse med billardlokalet er der opholdsrum til ca. 30 gæster. 

Skydebaner

​Få en god og autentisk skydeoplevelse på vores 10 indendørs 15 meter skydebaner. Skydning er en idræt, som udfordrer din evne til koncentration, præcision og ro. Vi tilbyder events for virksomheder, foreninger og private. Banerne kan kun benyttes med hjælp fra en af vores skydeklubbers skydeinstruktører, som du kan booke gennem vores foreninger.

Spejlsal

​Spejlsalen, som er en del af Middelfart Motionscenter er særlig velegnet til dans, yoga og anden holdundervisning. Vi udlejer spejlsalen såfremt dette ønskes.

Græsareal

​Udenfor Lillebælthallernes hovedindgang er et stort udendørs område med et flot kig til Middelfart marina. Det udendørs område kan benyttes til idrætsdage, og events inden for sport og kultur. Desuden egner arealet sig til at slå et stort telt op, så festen kan rykkes udenfor i sommermånederne. Det benyttes ligeledes til overnatning i telt i forbindelse med forskellige events.

Motionscenter

​I Lillebæltshallerne finder du Middelfart Motionscenter, som er en del af Lillebælt Sport og Kulturs fitness koncept. Du kan læse meget mere om vores motionscenter her.

Omklædningsrum

​Der er i alt 8 omklædningsrum, som kan fordeles efter behov mellem damer og herre. Derudover er der et dommeromklædningsrum. Omklædningsrummene udlejes i forbindelse med offentlige events i Middelfart Kommune eller nationale events bl.a. Middelfart halvmaraton og cykelløb i Danmark.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk