Idrætshaller

​Lillebæltshallerne er særligt velegnet til større events fordi de tre haller er sammenhængende med mere end 3000 m2 samlet. Dette giver mange fordele uanset om det er til en større messe, koncert med tilhørende bar og spiseområde, idrætsevents mv. Én fordel er rummeligheden, en anden er at de besøgende, tilskuere, idrætsudøvere mv. kan bevæge sig frit rundt uden at skulle forlade eventområdet.

Ønsker du at afholde et lignende arrangement, kan du læse og se mere under Kursus- og selskabslokaler her på hjemmesiden.

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige muligheder i vores tre haller i Lillebæltshallerne: hal A, hal B og hal C.

Hal A​

Hal A er en opvisningshal på 1200 m2 med 470 faste tilskuerpladser på tribunen. Hal A blev gennemrenoveret i 2014 og fremstår således moderne, lys og venlig, samt med god akustik. De indsatte ovenlysvinduer giver et naturligt lys i dagtimerne, men med mulighed for mørklægning. Belysningen i hal A er moderne LED belysning, der giver unikke muligheder for lysstyring. Hver lampe kan styres enkeltvis, således den rette lyssætning kan sættes op alt efter behov. Gulvet er taraflex sportsgulv med stødabsorberende undergulv, som giver de optimale betingelser for idrætsudøvere.

Hal A er meget anvendelig til mange forskellige indendørs sportsaktiviteter som volleyball, badminton, fodbold, bordtennis, gymnastik mv. I Hal A er der eksempelvis plads til 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyballbaner, 1 håndboldbane, 3 minihåndboldbaner. Desuden giver hallen mulighed for at opstille bander til indendørs fodbold. Udover den daglige træning, benyttes hal A også til stævner, turneringer, opvisninger mm.

Desuden benyttes hal A til udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter, fester, spisning, kurser, stormøder mm.

I hal A er der plads til 2400 deltagere uden opstilling, 1400 deltagere når stolene er opstillet i biografopstilling eller 1000 spisende.

Hal B

Hal B er 750 m2 og ligger i forbindelse med hal A og hal C. Hal B er en mindre hal med absorberende trægulv på strøkonstruktion.

Hal B er særligt velegnet som gymnastiksal, da den er udstyret med fastmonteret gymnastikredskaber som bomme, ringe, tov mm. Hal B benyttes desuden som træningshal. Hal B kan eksempelvis udgøre 2 basketballbaner, 5 badmintonbaner, 3 volleyballbaner, 2 basketballbaner, 1 håndboldbane (18 x 36 m), 3 mini håndboldbaner. Desuden kan der spilles indendørs fodbold med bander, indendørs tennis mm. Udover den daglige træning, benyttes hal B også til stævner, turneringer, opvisninger mm.

Desuden benyttes Hal B også til udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter, fester, årsmøder, konferencer, spisning mm. I hal B er der plads til 1500 deltagere uden opstilling, 850 deltagere i biografopstilling eller 550 spisende.

Hal C​

Hal C er 1100 m2 og hertil er der en integreret scene, som kan benyttes til underholdning, kåringer, caféområde mm. Hal C er venlig indrettet med god akustik. Gulvet er et fladelastisk trægulv med stødabsorbering indbygget i konstruktionen, hvilket giver de bedste betingelser for at idrætsudøvere.

Idrætshallen er meget anvendelig til indendørs sportsaktiviteter som volleyball, badminton, fodbold, bordtennis, gymnastik mv. Her er der plads til 2 basketballbaner, 6 badmintonbaner, 1 volleyball langbane, 4 volleyballbaner, 1 håndboldbane mm. Desuden giver hallen mulighed for at opstille bander til indendørs fodbold. Udover den daglige træning, benyttes hal C også til stævner, turneringer mm.

Hal C benyttes også til udstillinger, messer, loppemarkeder, koncerter, fester, årsmøder, konferencer, spisning mm. I hal C er der plads til 2275 deltagere uden opstilling, 1000 deltagere i biografopstilling eller 900 spisende.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk