Strib fritids- og aktivitetscenter

​Vores idrætscenter ligger i Middelfart kommune - midt i Danmark. Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et nyt og moderne center som blev bygget i 2005. Centret blev etableret af nogle driftige mennesker  med kommunal støtte og hører i dag under Lillebælt Sport og Kultur sammen med Lillebæltshallerne. Strib Fritids- og Aktivitetscenter rummer bl.a. over to haller, som bruges både til den daglige sport samt stævner og opvisninger. Udover sportsaktiviteter, er der også lokaler der både bruges til dans, møder og kurser samt fester. 

Oversigtskort

Her finder du et oversigtskort/brandplan over Strib Fritids- og Aktivitetscenter. Dette giver et godt overblik over idrætscenteret, som du kan benytte i planlægningen af dit næste arrangement. Se og print oversigtskortet her >> (åbner i en ny fane)

Idrætsfaciliteter

Strib Fritids- og Aktivitetscenter består af idrætshaller: hal 1 og 2. Vores to haller fremstår moderne og lyse. Det er nemt at komme fra Hal 1 til Hal 2, som er forbundet med vores café, hvor vi står klar med god forplejning til vores besøgende. Læs mere »

Mødelokaler og festlokaler

Strib Fritids- og Aktivitetscenter er et nyere moderne center med lyse velindrettede lokaler med højt til loftet, hvilket skaber fantastiske rammer for jeres næste kursus, møde, konference, selskab, fest og fødselsdag mm. Vi har de perfekte rammer uanset, om I skal holde et større eller mindre arrangement.  Læs mere »

Events

Strib Fritids og Aktivitetscenter sætter hvert år rammerne for både sportslige og kulturelle arrangementer​. Vi gør vores bedste for at give de bedste rammer for alle former for offentlige (og private) arrangementer. Se alle kommende arrangementer, som afholdes i Lillebælt Sport og Kultur i vores eventkalender >>

Parkering

Vi har gode parkeringsforhold med 200 parkeringspladser, samt handicapparkering. Parkeringspladsen ligger lige op af Strib Fritids- og Aktivitetscenter fordelt på begge sider af  idrætscenteret.

Handicapforhold

I Strib Fritids- og Aktivitetscenter har vi handicapvenlige forhold med lift i hallerne, samt niveaufrit adgang til café og mødelokaler, samt handicaptoilet og -parkering.​Alt dette gør at det er nemt at komme rundt både for den handicappede og dennes hjælpere. ​

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk