SportscafÉ​

Du kan altid få lidt lækkert i vores sportscafé. Vi har både lidt til den lille og store sult både før og efter træning, så depoterne er fyldt op til leg, motion og rette restitution. Om du er sulten, lækkersulten, eller tørstig, har vi lidt lækkert til ganen. Vi værner om foreningslivet og vi ønsker med vores sportscafé at bidrage til fællesskabet og hyggen blandt sports holdene og på tværs af de forskellige årgange. Vi håber på, at se dig og dine holdkammerater i sportscaféen.

Vi gør dig venligst opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egen mad & drikke i vores idrætscentres sportscaféer.

Menukort

Nedenfor kan du se vores menukort samt de drikkevarer vi udbyder i vores sportscafé. En menu som kan bruges både til den lille og store sult inden og efter træning, men også til hvis du har god tid til hygge eller hurtig skal videre på farten. Ud over vores lækre menu, kan du også købe diverse snacks som müslibarer, slik, nødder, chips og andet mundgodt.

​Vær opmærksom på at der godt kan være afvigelser i menukortet i forbindelse med weekender, lokalitet (Lillebæltshallerne eller Strib  Fritids og Aktivitetscenter) samt større arrangementer.

Her kan du se smileyrapporterne fra fødevarestyrelsen for vores sportscaféer:

smiley-rapport-ikon

Åbningstider

Du kan se sportscaféens åbningstider i de enkelte idrætscenter på infoskærme, samt ved indgangen til caféen. Åbningstiderne varierer alt efter aktivitet i vores idrætscentre, men som udgangspunkt har vi åbent eftermiddage mandag til torsdage, samt fredag, lørdag og søndag i forbindelse med events inden for sport og kultur.​

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk