fester

Når barnedåben, brylluppet, fødselsdagen, konfirmationen eller firmafesten skal fejres, kan Lillebælt Sport og Kultur skabe rammerne for en fest som både gæster og vært vil huske i mange år. 

Uanset hvilket selskab du holder, går vi altid til opgaven med smil, entusiasme og professionalisme. Sådan kan vi garantere at faciliteter, mad, borddækning og service er med til at skabe de helt rigtige rammer for dig. 

 
Vi tilbyder lækker mad til enhver lejlighed og efter dine ønsker og behov. Vores dejlige lyse lokaler kan tilpasses både det lille selskab og det helt store. Hvis I har booket et band til den store dag, kan vi sætte en scene op i vores hal og lave et stort dansegulv!

Vores haller, givet at de ikke benyttes til sportslige arrangementer, kan også bruges til sjov og leg! Vi giver dig og dine gæster adgang til en hal - helt uden beregning! Det giver gæsterne, især de små energibundter, mulighed for at lege og løbe rundt, så de også får en dejlig formiddag, middag, eftermiddag eller aften. Imens kan de voksne trygt nyde hinandens selskab i fred og ro! 


Hos Lillebælt Sport og Kultur holder vi af at gøre lidt ekstra ud af dit selskab og vil gøre vores til at det bliver en fantastisk og uforglemmelig dag!

Ring og hør nærmere >>

​Du kan læse mere om hvad vi tilbyder nedenfor. Denne side er under udvikling, så vi tilføjer hele tiden nyt indhold, som vi glæder os til at vise frem! 

Barnedåb​

Til barnedåben, kan I fejre jeres lille guldklump med venner og familie. Da vi står for madlavning, opdækning, servering, oprydning og rengøring, har I mulighed for at fokusere på de små detaljer som bordpynt og bordkort, der er med til at gøre dåben personlig og hyggelig. Siden er på vej >>

Børnefødselsdag

Vores rummelige idrætshaller indbyder til en masse sjove aktiviteter til børnefødselsdagen! ​Vi serverer kage og saftevand samt aftensmad og sodavand - og vi står for opdækning, servering, oprydning og opvask. Dermed kan I som forældre fokusere på at børnene hygger sig. Læs mere om dine muligheder hos os her >>

Konfirmation​

Hvis I holder konfirmationsfesten hos os, giver det jer mulighed for at holde en fantastisk fest, der ikke sprænger budgettet. Vores unikke rammer giver dig en masse muligheder, der sikrer en fantastisk konfirmationsfest. Siden er på vej >>

Mindesammenkomst

Til mindesammenkomsten får familie, venner og bekendte mulighed for at mødes i uformelle rammer efter den formelle ceremoni i kirken. Her kan de efterladte mindes den afdøde.​ For at hjælpe jer igennem denne svære tid, står vi for det praktiske. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her >>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk