Strib Fritids- og Aktivitetscenter

I vores større mødelokaler og idrætshaller er der mulighed for at få opstillet en scene til underholdning, foredrag mm.

Med adgang til alt i moderne AV udstyr og vores lyse og hyggelige café område kan vi sætte nogle gode rammer for Deres arrangement. 

Mødelokale

I vores selskab- og mødelokale er der plads til 200 ved biografopstilling eller 150 spisende. ​Lokalet kan deles op i to mindre lokaler, hvor der kan være henholdsvis 40 eller 75 spisende. Lokalet er særligt velegnet, hvis du ønsker at holde dagsmøde eller heldagsmøde kombineret med selskab, fest eller spisning, da vi kan opdele lokalet i et multirum med konference/mødefaciliteter i det ene rum og spisning i det andet rum.

Der er flere udgange fra selskab- og mødelokalet med hyggelige siddekroge, hvor jeres gæster kan trække luft, smalltalke og ikke mindst nyde den smukke omkringliggende natur.

Cafélokale

I vores café, som er er moderne indrettet med store vinduespartier og højt til loftet, er der plads til 75 spisende gæster. Cafélokalet forener dit arrangement med sporten på bedste vis med dets udsigt udover hal 1. Her folder idrætslivet eller dine yngre gæster sig ud til boldspil og leg i hallen, imens dine voksne gæster sidder helt uforstyrret. Der er også mulighed for at trække gardiner for, så I sidder helt ugeneret i lokalet.

Lokalet egner sig rigtig godt til arrangementer i sommerhalvåret, da der fra caféen er udgang til en hyggelig terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og meget andet. Desuden kan børnene tage legen med udenfor på de tilhørende boldbaner i forlængelse af Strib Fritids- og Aktivitetscenter.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk