Møde, Kursus og konference

Vi har gode møde- og konferencefaciliteter i Middelfart og Strib. Vi tilbyder forskellige mødelokaler, der passer til forskellige behov. 

I Strib Fritids- og Aktivitetscenter har vi et veludstyret mødelokale, der især egner sig til arrangementer med mellem 20 og 100 deltagere. Kursusdeltagerne kan nyde deres frokost i vores lyse og rummelige café. Vores bowlingcenter, King Pin Bowl & Diner, egner sig især til uformelle møder, hvor deltagerne kan hygge sig med bowling, når mødet er overstået. I Lillebæltshallerne kan vi huse selv store konferencer med 1000 spisende i samme hal. Derudover er dette center også udstyret med mødelokaler samt lokaler, der benyttes til et hav af forskellige sportsgrene. Dermed kan dine kursusdeltagere få et afbræk med sjove aktiviteter, som skydning, kegler, squash, fitness eller indendørsfodbold. 

Et 'Sporty' arrangement​

Hos os kan I med fordel tage motion med til mødet, kurset, konfirmationen, fødselsdagen eller julefrokost-festen, da der er rig mulighed for at kombinere jeres arrangement med sjove sportsaktiviteter som pause- og teambuildings aktiviteter. I kan prøve jer af i bowling, squash, fitness, skydning og meget, meget mere.

Næsten alle aktiviteter kan kombineres med vores møde- og kursuspakker og har du ønsker til menuen til dit selskab, vil vi meget gerne forsøge at imødekomme dem. Læs mere om vores menu her.

Kontakt os og så vil vi meget gerne hjælpe jer med at få skræddersyet det helt rigtige setup til netop jeres behov og ønsker. 

Ring og hør nærmere >>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk