Tirsdagsmad!

Nem aftensmad i Lillebæltshallerne eller Strib Fritids- og Aktivitetscenter hver tirsdag! Tirsdagsmad er et tilbud til vores foreningsmedlemmer - og alle andre - om nem, sund og hjemmelavet aftensmad i vores café. Efter maden er der mulighed for hygge over brætspil, bordfodbold og en kop kaffe. Ta' familien eller holdkammeraterne med til nem og hyggelig aftensmad!

Pris: en almindelig menu koster 55 kr. og lille menu koster 35 kr.

Bestilling: Du er velkommen til at bestille på forhånd i vores café eller gennem linket nedenfor. Du kan også møde op om tirsdagen og spise med. 

Tidspunkt: Der er Tirsdagsmad fra kl. 17.30 til 19.30.

Bemærk: Linket virker kun på computer, så man kan ikke bestille på sin smartphone. 

Bestil Tirsdagsmad >>

​​

Menuplan

Hver tirsdag laver vi gode, sunde og mættende hverdagsretter, som du kan nyde i vores café eller tage med hjem. Vi tager forbehold for ændring ift. arrangementer eller levering af varer.

Uge 42: (efterårsferie)

Uge 43: Græsk farsbrød med ovnkartofler og tzatziki

Uge 44: Hamburgerryg med flødekartofler og salat

Uge 45: Koteletter i fad med ris og salat

Uge 46: Æggekage med flæsk og brød

Uge 47: Afstemning! Hvad vil du have på menuen?

Uge 48: Boller i karry med ris og salat

Uge 49: Direktørens maddag! Vores direktør, Frank Faxøe, tager kokkehuen på og laver pasta bolognese

Uge 50: Sæsonafslutning! Vi fejrer at det snart at jul med flæskesteg. Der er mulighed for at tilkøbe risalamande til dessert!

Nem aftensmad

Tirsdagsmad er uformel, hyggelig og lækker aftensmad i Lillebæltshallerne hver tirsdag. Hvis du har en stor appetit kan du blive mæt for 55 kr., mens dem med en lille appetit betaler 35 kr. Idéen bag Tirsdagsmad er at støtte op om fællesskabet og skabe gode relationer – uden for idrætsbanen.

Vi håber at dem, der dyrker sport og motion i vores rammer, vil tage deres familier med til sund og lækker aftensmad i vores café. Udover en fridag fra indkøb, madlavning og opvask, er Tirsdagsmad også en god mulighed for at møde nye mennesker i uformelle og hyggelige rammer. Vi har ingen minimumsbestilling, så det er let at forkæle sig selv, eller hele familien, med en fridag fra madlavningen. Du kan også bestille Tirsdagsmad som mad ud af huset, hvis du hellere vil spise ved dit eget spisebord (eller sofabord til familiehygge foran fjernsynet).

... og hygge!

Vi håber selvfølgelig at du og din familie har lyst til at spise med og støtte op om fællesskabet i vores uformelle rammer. Uanset om I kender vores haller eller lige er flyttet til Middelfart, får I mulighed for at møde og snakke med nye mennesker. ​Efter maden kan både børn og voksne hygge sig med brætspil, bordfodbold eller en kop kaffe.  

Vi sælger drikkevarer (kildevand, sodavand og øl) i caféen, som I kan nyde til maden.

Bestilling

Du kan bestille Tirsdagsmad til og med mandag.  Du kan bestille ved at følge linket nedenfor eller bestille i vores café på forhånd. Du er også velkommen til at dukke op tirsdag aften og spise med. Når du bestiller, kan du vælge om du vil spise med mellem 17.30 og 18.30 eller 18.30 og 19.30. 

Klippekort! Du kan købe et klippekort til Tirsdagsmad og spare lidt penge. Du kan købe et klippekort til 10 store portioner eller til 10 små portioner - hvilket koster hhv. 500 kr. og 300 kr. 

Bestil Tirsdagsmad her >>

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk