Tirsdagsmad!

Nem aftensmad i Lillebæltshallerne hver tirsdag! Formålet er især at hjælpe dem, der dyrker sport og motion i vores rammer, samt travle børnefamilier, ved at tilbyde nem aftensmad og hygge i vores café - men alle er velkomne!

Nem aftensmad

Tirsdagsmad er et tilbud til alle borgere i Middelfart. Det er uformel, hyggelig og lækker aftensmad i Lillebæltshallerne hver tirsdag til kun 55 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Idéen bag Tirsdagsmad er at støtte op om fællesskabet og skabe gode relationer – uden for idrætsbanen. 

Vi håber at dem, der dyrker sport og motion i vores rammer, vil tage deres familier med til sund og lækker aftensmad i vores café. Udover en fridag fra indkøb, madlavning og opvask, er Tirsdagsmad også en god mulighed for at møde nye mennesker i uformelle og hyggelige rammer. Du kan spise med, eller købe mad ud af huset, uanset om du spiser alene eller skal mætte hele familien. Vi har ingen minimumsbestilling, så det er let at forkæle sig selv med en fridag fra madlavningen.

​Spis med

Vi håber selvfølgelig at du og din familie har lyst til at spise med. Her har I mulighed for at møde nye mennesker, som måske også har en relation til vores haller. ​Vi håber at du vil spise med og støtte op om fællesskabet i vores rammer. Vi sælger drikkevarer (kildevand, sodavand og øl) til 15 kr., som I kan nyde til maden.

Mad ud af huset

​Vil du hellere spise ved dit eget spisebord (eller sofabord til familiehygge foran fjernsynet), så kan du let bestille maden, hente den og selv varme den op.

Bestilling

Vi sørger for at offentliggøre menuen minimum én måned i forvejen, så du kan sætte kryds i kalenderen, hvis du vil spise med! Men bare rolig – du behøver ikke planlægge uger i forvejen – du kan bestille tirsdagsmad helt frem til mandag, dagen før, kl. 12.00.

For at begrænse madspild, laver vi kun få ekstra portioner ud over det, som er bestilt på forhånd – derfor anbefaler vi at du bestiller, så du er sikret nem og lækker aftensmad!

Hvis du klikker på linket nedenfor (åbner i en ny fane), kan du hurtigt bestille mad. Fristen for bestilling er mandag kl. 12, hvor vi lukker for bestillinger. Bestiller du efter dette tidspunkt, er din bestilling til ugen efter, så vær opmærksom på tidspunktet.

Menuplan

Hver tirsdag laver vi gode, sunde og mættende hverdagsretter, som du kan nyde i vores café eller tage med hjem. Du kan se vores menuplan for september her. Har du gode forslag til menuen – send os en mail på cafe@LSOK.dk!

  • Den 2. september: Introduktionsdag! Vi skyder Tirsdagsmad i gang med en god, gammel klassiker – nemlig stegt flæsk med persillesovs.
  • D. 10 september
  • D. 17 september
  • D. 24 september

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk