Aktiviteter​

Læs mere om alle vores vand aktiviteter herunder. Du kan se hvad tid de forskellige aktiviteter foregår her. ​

Saunagus

Elsker du at få lidt wellness ind i hverdagen, så prøv vores nye Saunagus hold. Saunagus er aromaterapi, hvor milde dufte fra æteriske olier spredes rundt i den varme sauna, ved at vores gusmester svinger et håndklæde i sirlige og hurtige bevægelser. Det skaber en behagelig stemning i saunaen, som indbyder til både afslapning, mindfullness, styrke og energi. 

Læs mere »

Aqua gym

​Aqua gym er en god motionsform til personer med svage eller ømme led, så hvis man er gigtplaget er det den idéelle træningsform. Det er styrketræning på en nænsom, men effektiv måde, da musklerne skal arbejde med og mod vandet. Alle kan deltage, da man selv bestemmer sværhedsgraden i øvelserne
Læs mere »

Aqua fitness

​Aqua fitness er styrkeøvelser og kredsløbstræning i vand. Det kan være hårdt at træne i vand, men samtidig er der øvelser man kan i vand som man måske har svært ved på land. 

Aqua fitness foregår i højt tempo og øvelserne kan være mere krævende, dog kan alle deltage alligevel, da man selv kan bestemme sværhedsgraden i øvelserne. 

Læs mere »

Babysvømning

​Babysvømning er sundt for både motorik og sanser, og du får en dejlig tæt oplevelse med dit barn, når I boltrer jer i vandet. Når du kommer i gang med babysvømning opstår der et stort nærvær mellem dig og din baby, og I oplever noget sjovt udenfor hjemmets faste rammer. Hop trygt i baljen med baby.
Læs mere her »

​Fra vandskræk til vandglæde

Har du som voksen svært ved at være på dybt vand eller svært ved at holde hovedet under vand? Så kan vores nye hold hjælpe dig mod fornyet vandglæde. Holdet mødes første gang den 16. januar kl. 18.00 og de efterfølgende 7 onsdage til undervisning. Læs mere her »

Morgensvømning

​For de morgenfriske er det muligt at starte dagen med et plask. Vandet virker opkvikkende og et par baner frem og tilbage i rask tempo for kroppen op i omdrejninger. Ud over at svømning forbedrer din kondi, er det også godt for musklerne. Du kan vælge svømmestil, efter hvilke muskler du vil styrke eller mixe stilarterne for at komme hele kroppen rundt.

Voksensvømning

Vil du gerne have ro omkring dig og træne det mentale, mens du svømmer, så er voksensvømning ideelt til dig. Svømning har det hele. Det er nemlig en af de motionsformer, der slår virkelig mange fluer med et smæk. De store muskelgrupper arbejder, konditionen bliver bedre, og teknikken sætter koordination og hjernen på prøve. Og så øger det oven i købet smidigheden, hvis du kaster dig ud i brystsvømning eller rygcrawl.

Pensionistsvømning

​Er du pensionist har du mulighed for at benytte svømmehallen onsdage og fredage og kombinere motion og socialt samvær. Her er der fokus på bevægelse, sundhed og hyggelige timer. Pensionistsvømning er kun for pensionister, og du kan træne i rolige omgivelser helt uforstyrret af legende børn, teenagere og andre aldersgrupper.  

Lørdagsaktiviteter

Vores lørdagsaktiviteter skifter løbende og vi sørger altid for at der er noget for alle. Lørdagsaktiviteterne kan variere imellem forhindringsbane, livredningsøvelser, badedyrsræs med krokodillerne, kajak øvelser, udspring, badedyrskamp på Blæksprutten og meget, meget andet. 

Børnefødselsdag

Børnefødselsdag i Strib Svømmehal er en anderledes måde at aktivere børnene på og holde en fed børnefødselsdag, hvor alle kan være med og have det sjovt. Det er ikke nødvendigt at booke en tid, men vi foreslår at du ringer i forvejen og arrangere det med os.

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk