BABYSVØMNING I STRIB SVØMMEHAL

Tag i svømmehallen med din baby! Bor du i Middelfart eller er du på besøg, har du muligheden for at få gode og sjove vandoplevelser sammen med din baby til babysvømning! Oplevelser, som er med til at skabe en stærk tilknytning til din baby. Til babysvømning oplever du og din baby noget sjovt sammen uden for hjemmets faste rammer, og det er en god mulighed for at møde andre forældre og babyer.

Vores babysvømning hold er til mor/far og baby under 2 år.

På babysvømning holdet arbejder vi med forskellige teknikker og øvelser i vandet, som gør at mor, far og baby bliver fortrolig med vandet og som er med til at udvikle barnets sanser.

Til babysvømning vil vi komme ind på følgende:

 • Vi lærer din baby at blive tryg ved vand, som er givtig når barnet bliver ældre (tilvænning til vand)
 • Vi lærer din baby at blive tryg ved at dykke under vand gennem forskellige dykkeøvelser
 • Vi lærer din baby at blive selvreddende, dvs. at din baby lærer selv at komme op til overfladen og ligge med hovedet op af
 • Vi forbedrer din babys balanceevne gennem forskellige balanceøvelser i vandet
 • Vi stimulerer din babys følesans ved at gennemgå øvelser, som giver din baby kropmassage gennem vandet
 • Vi stimulerer din babys motorik med bolde og andet babylegetøj i vandet, som man kan gribe ud efter og tage fat i
 • Vi synger sange sammen i vandet. Vi starter og slutter altid med samme sang, så det bliver genkendeligt og trygt for din baby at gå til babysvømning

Vores babysvømning hold er kortvarige, fordi at babyer bruger meget energi på at være i vandet og babyer under 6 måneder må ikke opholde sig mere end 30 minutter i vandet. Så for at skabe en god oplevelse for dig og din baby, varer vores hold kun 25 minutter.

Babysvømning foregår i vores varmtvandsbassin som er 32 grader varmt. Det er tilpasset de små babyer, som helst skal være i et bassin der mindst er 32 grader varmt.

Du og din baby bliver undervist af vores uddannet babysvømningsinstruktør, Lene, som også er uddannet livredder. Det sikrer optimal tryghed for dig og din baby, når I deltager på vores babyhold.

Praktiske oplysninger

Hvornår: Der er babysvømning med instruktør hver ​mandag kl. 11.00 - 11.25 og hver fredag kl. 09.30-10.00. Der er plads til 15 babyer (under 2 år) på holdet. 

​Badeble og badebuks: alle babyer, der svømmer i Strib Svømmehal, skal bruge en badeble og en Happy Nappy badebuks. Dermed er vi sikre på at der ikke er 'uheld' i vores bassin og vi kan sikre rent og sundt badevand til badegæster i alle aldre. Du kan købe engangsbadebleer i vores kiosk til 10 kr. pr. stk. Happy Nappy badebukserne koster 125 kr. i vores kiosk og kan bruges mange gange. 

Priser, tilmelding & betaling:

Medlem af Strib og Middelfart Motionscenter: dig og din baby kan deltage gratis på holdet som en del af dit abonnement - bare én af mange gode medlemsfordele! Husk at tilmelde dig holdet, så du er sikret en plads: 

TILMELD DIG OG DIN BABY HER

Ikke-medlem: det koster 50 kr. pr. gang at deltage. Du kan tilmelde dig og betale online, ved at bruge linket ovenfor. Tilmeldingsfrist er på dagen, 1 time før holdstart. Du kan også komme på selve dagen og købe din billet i indgangen, såfremt der er ledige pladser. 

Vi tilbyder også et 10-turs klippekort, hvilket koster 450 kr. Køb klippekortet online ved at klikke på linket nedenfor.  

Køb klippekort  

Du kan sikre dig en plads på holdet ved at tilmelde dig og betale online gennem halbooking »

Babyvenlige omklædningsfaciliteter

I vores dame- og herreomklædning er der gode baby faciliteter, som puslebord (sammenklappelig), babybadekar og puslemadrasser. Mangler du at få opvarmet sutteflasken, kan du få dette gjort ved vores personale i indgangen.

Hvad skal du huske til babysvømning?

 • Badeble og Happy Nappy badebuks
 • Badetøj til mor/far
 • Shampoo, balsam, baby olie og en fed creme uden parafume
 • Håndklæder til baby og dig
 • Mad til baby og dig
 • Eventuel en god bomuldshue/uldhue til din baby

Har du glemt badeble, kan du købe én engangsbadeble til 10 kr. i indgangen. Husk at din baby også skal bruge en Happy Nappy badebuks, som du kan købe til 125 kr. i indgangen. 

Et tip til dig, er at skylle din baby godt af efter en tur i svømmehallen, samt smøre din baby ind i creme uden parfume før og efter badet. Særligt hvis din baby har tør hud. Dette kan være med til at forebygge børneeksem.

Hvornår må baby komme i svømmehallen?

Vi anbefaler, at I starter op når din læge eller sundhedsplejerske siger god for det. Det er individuelt fra det enkelte barn, da barnet kan være for tidligt født eller der har været komplikationer under fødslen.

Hvornår må mor tage i svømmehal efter fødsel?

Igen råder vi til, at I starter op når din læge eller sundhedsplejerske siger god for det. Der er ikke én fødsel, der er ens, hvorfor helingsprocessen efter fødsel varierer fra person til person. 

Følg os

​Hjertestartere:

 • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
 • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
 • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk