faciliteter

Vi giver dig her et overblik over alle de faciliteter vi tilbyder hos Strib Svømmehal.

Omklædning

I Strib Svømmehal er der omklædningsrum til damer og til herre. Begge omklædningsrum indeholder babyomklædning til de små med badekar. Hvert omklædningsrum har også en sauna med plads til afslapning. Du kan trygt træne, svømme eller hygge dig, mens dine ting ligger i aflåste skabe.

Sauna

Dejligt afslappende! Saunaen får din kropstemperatur til at stige med 1-3 grader og forbedrer blodcirkulationen i hele kroppen så  symptomer fra led og muskler lindres. Sauna hjælper dig af med affaldsstoffer og din restitution efter træning forkortes - særligt hvis du veksler ml. 5-10 minutters sauna og en hurtig tur under den kolde bruser. Har du hørt om vores saunagus hold?

Bassiner

​Strib Svømmehal råder over to bassiner med tilhørende faciliteter - et stort bassin og et lille varmtvandsbassin. Det store bassin er ideelt til diverse former for motion og indbyder til at man kan udfordre sig selv med leg og udspring. Det lille bassin inviterer til børnesvømning og leg samt babysvømning.

Vipper og udspring

I Strib Svømmehal kan du tage springet og træne akrobatiske udspring fra vores 1 meter vippe eller fra vores 3 meter vippe. Udspring er en sport som alle kan have det sjovt med og hvor man kan træne sin kropskontrol.​

Plads til leg og udfoldelse

Vores store badesprutte indbyder til leg og det er sjovt at klatre, kaste sig eller rutsche ned i vandet. Man kan dykke efter ringe på bunden og dermed skabe tryghed i og under vandet. Med skumdyrene og LEGO klodserne kan du være med til at stimulere dit barns fantasi, motorik og kreativitet.​

Motionscenter

I Strib Svømmehal finder du Strib Motionscenter, som er en del af Lillebælt Sport og Kulturs fitness koncept. Derfor kan du tilmelde dig og deltage i Aqua Fitness ligesom vores andre former for holdtræning. Du får også rabat på babysvømning og saunagus. Du kan læse meget mere om vores motionscenter her.

Kiosk

I vores kiosk har du rig mulighed for at tage en pause og forfriske dig med diverse proteinbarer, energidrik, is, slik, øl, kildevand, kaffe, te, kakao eller sodavand efter en tur i svømmehallen eller din træning. Har du glemt badeble til baby, svømmebriller, badehætte eller næseklemme? Fortvivl ikke, det sælger vores kiosk også!

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk