​STRIB SVØMMEHAL I MIDDELFART

Dyk ned i fantasien og find din indre vandhund!​

Se 'Hjælp! Jeg er en fisk' i Strib Svømmehal​

Fredag d. 29 november kl. 17.00 er der filmaften og familiehygge i Strib Svømmehal, når vi viser den danske tegnefilm, Hjælp! Jeg er en fisk. I kan nyde filmen fra vores store bassin i hver jeres badering. En billet koster 100 kr. og I får saftevand og snacks med - samt en unik filmoplevelse! Læs mere og køb adgang for hele familien her >>

​Dyk ned i fantasien med fri leg, svømning og udspring. Kæmp på det store badedyr, hop ud fra 1 og 3 meter vipperne og leg med de mindste i det lille varmtvandsbassin.

Svømning i Strib Svømmehal

​Tag din familie og venner med en tur i svømmehallen og få en fælles oplevelse med vandleg, udspring og motion! Vi indbyder til leg, motion og glæde for alle aldersgrupper. 

Til de mindste (og deres forældre) har vi babysvømning hver mandag samt legetøj​, så de små hurtigt bliver trygge i vandet. 

Til de lidt større børn (og barnlige sjæle) har vi vipper og et stort badedyr, som opfordrer til leg og vandplask. 

Til de voksne og ældre, der bare vil svømme, har vi banesvømning flere gange om ugen - både morgensvømning til de morgenfriske samt voksensvømning og pensionistsvømning til de knap-så-morgenfriske. 

Derudover tilbyder vi, i samarbejde med Strib og Middelfart Motionscenter, Aqua fitness, der er effektiv og mild træning i det store bassin. Vi tilbyder også velvære i form af saunagus, hvor dufte, saltscrub og lidt sødt til ganen, forvandler en almindelig saunatur til en helt speciel oplevelse. 

Og så har du selvfølgelig også altid mulighed for at købe chokolade, slik eller is i vores kiosk!

Find vores åbningstider her >>

Nyheder i svømmehallen! ​

Tilmelding på Aqua hold

Der er rigtig mange, som gerne vil deltage på Aqua holdene, derfor skal du fremad tilmelde dig på holdene, for at sikre din plads.

Læs mere om Aqua Fitness!

Bliv vandglad!

Er du voksen og har svært ved at holde holde under vand eller bliver du utryg i vandet? Så kan vores voksen svømmehold være lige noget for dig! Holdet består af max 6 deltagere og mødes i alt 8 gange til undervisning. Læs mere om holdet her >>

​Hverdags wellness med saunagus!

Tirsdage er der saunagus i Strib Svømmehal. Saunagus er en form for aromaterapi - så få varmen og lad op til resten af ugen​ med lidt wellness.

Læs mere om saunagus >>

Rene badegæster = rent vand

Her er vores livredder, Henriette, samt en masse skilte. De skal minde alle om at vaske sig grundigt inden de hopper i vandet. Dermed får vi renere vand med mindre klor! Se vores baderegler her >>

Babysvømning

​Kom til babysvømning og få sjove vandoplevelser med din baby i svømmehallen samtidig med at du styrker relationen til din baby! 

Læs  mere om babysvømning >>

Giv et gavekort​

Glæd en du holder af med et gavekort til Lillebælt Sport og Kultur - gaven som aldrig taber pusten! Beløbet bestemmer du helt selv. Et gavekort til LSOK kan bruges til lige det du ønsker, f.eks. et fitnessmedlemskab, en tur i svømmehallen, en bane i en af vores haller eller i vores cafeer. ​
Kig ind og køb gavekortet i et af vores centre. 

Følg os

​Hjertestartere:

  • Lillebæltshallerne: ved hovedindgang (hænger indendørs) og indgang til genoptræningscenter (hænger udendørs)
  • I Strib Fritids- og Aktivitetscenter udendørs på væg mod parkeringsplads
  • I Strib Svømmehal (hænger udendørs)

Kontakt os

Lillebælt Sport og Kultur

Færøvej 74-76
​5500 Middelfart

​CVR: 27878814

Tlf. 64 41 29 66

Lillebælt Sport og Kultur
Færøvej 74-76
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
info@lsok.dk

Strib Fritids- og Aktivitetscenter

Ny Billeshavevej 1
5500 Middelfart
Tlf.: 64412980
info@lsok.dk

Strib Svømme- og Motionscenter
Øster Allé 4
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
fitness@lsok.dk

info@lsok.dk

King Pin Bowl & Diner
Færøvej 67
5500 Middelfart
Tlf.: 64412966
bowling@lsok.dk